ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Εισαγωγή στην Μοριακή Γαστρονομία

Εισαγωγή στην Μοριακή Γαστρονομία Διήμερο Σεμινάριο με θέμα "Εισαγωγή στην Μοριακή Γαστρονομία" με τον Σταμάτη Τσίλια και τον Σταύρο Ψωμόπουλο στο Ucook.gr!!
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Χρυσοί Σκούφοι 2017: Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

Χρυσοί Σκούφοι 2016: Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας Για πρώτη φορά φέτος ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό να αξιολογήσει, να βαθμολογήσει και να ψηφίσει το δικό του καλύτερο εστιατόριο της χώρας.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Φιλικοί Δεσμοί Σε Ένα Event Με Γευστικές Εντάσεις Στο El Jiron

el jiron O chef Σταμάτης Τσίλιας προσκαλεί σε πέντε μοναδικά και ξεχωριστά events, έξι αγαπημένους φίλους.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Δύο Θεσσαλονικείς Chefs δείχνουν το δρόμο του... δημιουργικού κρεατοσκευάσματος

Θέλετε να ετοιμάσετε ενα υπέροχο και μοναδικό πιάτο με βάση το κρέας αλλά έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια?

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ S.PELLEGRINO YOUNG CHEF ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ

pellegrino 2018 Η έναρξη συμμετοχής για την τρίτη χρονιά του διαγωνισμού θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου 2017. Ο νέος διαγωνισμός θα περιλαμβάνει σημαντικές καινοτομίες που...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2016

ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2016 Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου το εστιατόριο Food Mafia στην Αθήνα, φιλοξενεί ένα pre-event της 1ης έκθεσης κρητικού κρασιού «ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2016».

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

1η Γιορτή Ψωμιού

1η Γιορτή Ψωμιού Μαθαίνουμε πως και από ποιους παρασκευάζεται το φρέσκο ψωμί.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ο MITCH LIENHARD ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ S.PELLEGRINO YOUNG CHEF 2016

S.PELLEGRINO YOUNG CHEF 2016 Ύστερα από μία εντυπωσιακή τελική φάση και ένα μοναδικό μεγάλο τελικό στο Μιλάνο, ο Αμερικάνος Mitch Lienhard, που εκπροσώπησε τις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακηρύχθηκε S.Pellegrino Young Chef 2016.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

8η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας

8η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας Για 8η χρονιά γιορτάζουμε στην Αίγινα τη Γιορτή Φιστικιού.
Φέτος είναι μοναδικό καθώς συμπίπτει με τα 100 χρόνια από τη γέννηση του σπουδαίου ζωγράφου Γιάννη Μόραλη.
Σας περιμένουμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί!

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Αυτός ο άνδρας με μία street food "καντίνα" απέσπασε αστέρια Michelin

Αυτός ο άνδρας με μία street food Δείτε το βίντεο που αφηγείται την ιστορία του Chan με τον ίδιο να μιλά για το πώς αντέδρασε όταν έμαθε πως ήταν υποψήφιος και την απερίγραπτη χαρά του όταν ανακοινώθηκε η βράβευσή του.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στην κουζίνα σας σε ταχύτητα... εσπρέσο!!

revoilution "Μετά από δύο χρόνια έρευνας, χάρη στη συνεργασία πανεπιστημίων, εταιρειών του κλάδου, καλλιεργητών και ερευνητικών κέντρων, ο καθένας θα μπορεί να παράγει το δικό του ελαιόλαδο στο σπίτι."

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ετοιμάζουμε λαχταριστά λουκάνικα και δροσερή μπύρα!

Ετοιμάζουμε λαχταριστά λουκάνικα και δροσερή μπύρα! Βήμα βήμα θα δούμε όλα τα μυστικά και στη συνέχεια θα απολαύσουμε όσα έχουμε ετοιμάσει μαζί με συνοδευτικά από τον Βησσαρίωνα Παρθένη και πάρα πολύ μπύρα.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ετοιμάζουμε το δικό μας σπιτικό παγωτό!

Ετοιμάζουμε το δικό μας σπιτικό παγωτό! Στις 6 Ιουλίου και ώρα 20:30 όσοι τυχεροί είναι κοντά μας θα ετοιμάσουν σπιτικό παγωτό παρέα με τον Γιώργο Καραγιάννη, συγγραφέα του βιβλίου "Φτιάχνω μόνος μου Παγωτά & Γρανίτες".

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ucook Summer Dinner Nights

Ucook Summer Dinner Nights Ο Βησσαρίων Παρθένης θα μας μαγειρέψει μαζί με την ομάδα του και θα μας σερβίρει μοναδικά πιάτα Ελληνικής κουζίνας.
Πέμπτη 23 Ιουνίου 21:30 με απεριόριστο κρασί, κόστος 25 ευρώ/άτομο

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   
   
   

Το Μαγικό Κουλούρι "Ουράνιο Τόξο"

rainbow-bagel Οι μάγοι αρτοποιοί στο κατάστημα "The Bagel Store" στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης μας αποδεικνύουν πως μπορούμε να δημιουργήσουμε όμορφα πράγματα.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Χρυσοί Σκούφοι 2016: Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

Χρυσοί Σκούφοι 2016: Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας Οι Χρυσοι Σκούφοι στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας απονεμήθηκαν την Δευτέρα 21 Μαρτίου στο Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», σε μια λαμπερή τελετή με έντονο επετειακό χαρακτήρα.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Πως Να Μετατρέψετε Την Pizza Σε Γλειφιτζούρια!!!

Πως Να  Μετατρέψετε Την Pizza Σε Γλειφιτζούρια!!! Η πίτσα είναι αναμφισβήτητα το πιο διασκεδαστικό και νόστιμο φαγητό πάνω στη γη. Αλλά τι εάν θα μπορούσε να γίνει ακόμα πιο διασκεδαστικό;

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

12 Έξυπνοι Τρόποι Για Να Οργανώσετε Την Κουζίνα Σας

12 Έξυπνοι Τρόποι Για Να Οργανώσετε Την Κουζίνα Σας Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι πως ο χώρος της κουζίνας και των ντουλαπιών δεν μας φτάνει ΠΟΤΕ!!!

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Menu Degustation Με Νέες Τεχνικές

Menu Degustation Με Νέες Τεχνικές Στις 28 Μαρτίου και ώρα 16:00 όσοι τυχεροί είναι στο Ucook θα παρακολουθήσουν ένα μοναδικό σεμινάριο από τους chefs Βησσαρίωνα Παρθένη και Σταύρο Ψωμόπουλο.
Θα μας παρουσιάσουν 2 Menu Degustation με ψάρι και κρέας.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

ΗΡΑΚΛΕΙΟ "ΟιΝοτικά 2016"

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κυριακή 28 Φεβρουαρίου - Η Νίκη Μηταρέα και ο Βησσαρίωνας Παρθένης, παρέα με τον Χρήστο Λάπα δημιουργούν ζωντανά νηστίσιμες "λιχουδιές".

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Μεγάλος Διαγωνισμός: Πάτα play & κέρδισε!

Μεγάλος Διαγωνισμός: Πάτα play & κέρδισε! Tα Seven Spots & o Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα και να κερδίσεις μια υποτροφία σπουδών για την ειδικότητα που θέλεις!

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   
   

Gourmet Street Food H.D.C.H Edition

Τέσσερις Chef ενώνουν τις δυνάμεις τους και "μαρσάρουν" για καλό σκοπό!

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Το Ucook ήταν παρόν στο Με-νου για 5.000!!!

Το Ucook ήταν παρόν στο Με-νου για 5.000!!! Μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας μαζί με εθελοντές παρασκεύασαν και μοίρασαν 5000 μερίδες μπριάμ και φρουτοσαλάτες στην Πλατεία Κοτζιά.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

“Home & Taste γαστρονομία και design στο Golden Hall”

Ο Βησσαρίωνας Παρθένης θα βρίσκεται στο Golden Hall και με τον δικό του μοναδικό τρόπο θα δημιουργήσει βιωματικό εργαστήριο μαγειρικής για τους μικρούς μας φίλους.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

ΣΟΚ με απόφαση της Κομισιόν - Δείτε τι θα τρώμε μέχρι το 2025

-commission-ti-tha-trome-mexri-to-2025 Κεφτεδάκια... ακρίδας, μυρμήγκια λεμονάτα και σούπα γρύλου θα βρίσκονται στο τραπέζι των Ευρωπαίων σε δέκα χρόνια, έπειτα από απόφαση-σοκ της Κομισιόν.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

7η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας

fistiki fest Περισσότεροι από 40 εκθέτες, κατά μήκος της προβλήτας, από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, φιλοξενούν το Αιγινήτικο φιστίκι, τα παράγωγα και τις λιχουδιές, που το έχουν σαν πρώτη ύλη τους, καθώς και μια σειρά από άλλα προϊόντα που παράγονται στην Αίγινα.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Η «ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ» ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ

Η «ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ» ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ Σε ένα συναρπαστικό βιωματικό εργαστήριο μαγειρικής για παιδιά, εμπνευσμένο από νόστιμες παιχνιδοσυνταγές, προσκαλούν τους λιλιπούτειους chefs της φετινής Μικρόπολις, ο γνωστός chef Βησσαρίων Παρθένης και η ομάδα του UCOOK.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Πρόσκληση για την Γιορτή της Μητέρας

Πρόσκληση για την Γιορτή της Μητέρας Την Κυριακή 10 Μαΐου η Νταϊάν Κόχυλα και το νέο Fairy Clean & Care, μας προσκαλούν να γιορτάσουμε το πιο αγαπημένο πρόσωπο όλων μας.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Χρυσοί Σκούφοι 2015: Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

Χρυσοί Σκούφοι 2015: Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας Με τη λαμπερή τελετή απονομής που έγινε τη Δευτέρα 20 Απριλίου στο Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων απέδειξε ότι ξέρει να συναρπάζει, αφού για πρώτη φορά στα 22 χρόνια της ιστορίας του έφερε όχι ένα, αλλά δύο εστιατόρια στην πολυπόθητη κορυφή της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Gastronomic Cities - Korydallos

Gastronomic Cities - Korydallos Korydallos Gastronomic Cities: τετραήμερο εκδηλώσεων, σεμινάρια και το πρώτο film food festival.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Τα Lay’s σε προκαλούν να μαντέψεις τις νέες τους γεύσεις

Τα Lay’s σε προκαλούν να μαντέψεις τις νέες τους γεύσεις Τα Lay’s, τα πιο αγαπημένα σνακ στην Ελλάδα και τον κόσμο, παρουσιάζουν έναν μοναδικό διαγωνισμό-πρόκληση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ραντεβού για δείπνο… στον αέρα!

Ραντεβού για δείπνο… στον αέρα! Αλήθεια έχετε ποτέ φανταστεί να απολαύσετε με την παρέα σας ένα διαφορετικό δείπνο σε ύψος 50 μέτρων και μάλιστα με την μοναδική θέα της φωτισμένης Ακρόπολης και του Λυκαβηττού;

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα 2nd BeerBartender Awards

2nd BeerBartender Awards Φέτος τα BeerBartender Awards, που θα πραγματοποιηθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα περιλαμβάνουν οκτώ (8) κατηγορίες βράβευσης, εκ των οποίων τέσσερις (4) νέες.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ - ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΨΗΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΠΑΡΘΕΝΗ

ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ - ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΨΗΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΠΑΡΘΕΝΗ Κρέατα - Λαχανικά
Οδηγίες για το τέλειο αρνί στη σούβλα
Μάθετε να φτιάχνετε κοκορέτσι, κοντοσούβλι, κλέφτικο
Συνταγές για κοτόπουλο, μπριζόλες, σουβλάκια, πανσέτες, λουκάνικα
Μαρινάδες και σάλτσες

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Τα λαζάνια με Nutella από ένα φούρνο στο Μπρούκλιν κάνουν θραύση

Τα λαζάνια με Nutella από ένα φούρνο στο Μπρούκλιν κάνουν θραύση Και τι έχει μέσα; Λαζάνια, την κρέμα που μπαίνει στα cannoli, άπειρες ποσότητες Nutella, ψημένα φουντούκια, κομμάτια σοκολάτας και marshmallows.....

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

“ST’ASTRA” Rooftop restaurant-bar Sushi & μοντέρνα διεθνής κουζίνα

“ST’ASTRA” Rooftop restaurant-bar Sushi & μοντέρνα διεθνής κουζίνα Στον 8ο όροφο του Radisson Blu Park Hotel, με θέα όλη την Αθήνα και σε πρώτο πλάνο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το St’Astra rooftop restaurant-bar άνοιξε πάλι για τη χειμερινή σεζόν...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

AEG ProCombi Sous Vide multi-steam

AEG ProCombi Sous Vide multi-steam Ετοιμάστε γεύματα πιο τρυφερά ακόμα και από αυτά των επαγγελματιών με το νέο φούρνο AEG ProCombi Sous Vide multi-steam

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Φάτε ρύζι για... όνειρα γλυκά

Φάτε ρύζι για... όνειρα γλυκά Εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ, τότε θα πρέπει να αλλάξετε το βραδινό σας γεύμα.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Gastronomic Cities: η γαστρονομία μοχλός τοπικής ανάπτυξης και ενίσχυσης της απασχόλησης

Gastronomic-Cities Την 5η διακρατική συνάντηση των πόλεων που συμμετέχουν στο έργο Gastronomic Cities του προγράμματος URBACT ΙΙ (πόλεις σε δράση) φιλοξενεί ο Δήμος Κορυδαλλού στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

6ο Φεστιβάλ Φιστικιού - "Φιστικάτος μπακλαβάς γωνία!" (video)

6ο Φεστιβάλ Φιστικιού - Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία όλων αυτών των χρόνων, η ομάδα γαστρονομίας του φεστιβάλ φιστικιού παρουσίασε ένα ακόμη επιτυχημένο και φροντισμένο από κάθε πλευρά γαστρονομικό event, με το φιστίκι να βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο!

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

"Μαγειρεύουμε Παρέα"

Μαγειρεύουμε Παρέα! Ο Βησσαρίων Παρθένης έρχεται στο Ε με τη νέα απολαυστική εκπομπή του Μαγειρεύουμε Παρέα!
Δευτέρα ως Παρασκευή στις 10:00

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   
   

Ερχονται τα αντιαλλεργικά φιστίκια

Ερχονται τα αντιαλλεργικά φιστίκια Αμερικανοί ερευνητές αναπτύσσουν ένα νέο ασφαλές είδος...
Το πρώτο αντιαλλεργικό φιστίκι θα είναι ένα είδος κάσιους.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   
   

Βιολογικά φρούτα και λαχανικά - από hi tech χωράφι - θα πουλά στο εξής η Toshiba

Βιολογικά φρούτα και λαχανικά - από hi tech χωράφι - θα πουλά στο εξής η Toshiba Ο ιαπωνικός βιομηχανικός όμιλος Toshiba, γνωστός για τις ηλεκτρονικές συσκευές του και τους πυρηνικούς αντιδραστήρες του, ανακοίνωσε την Πέμπτη μια νέα δραστηριότητα: την πώληση λαχανικών που θα παράγει σε εργοστάσιο.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Φαγητό 4.500 χιλιάδων ετών από το Ιράκ βρέθηκε σε ντουλάπι στην Αγγλία

Φαγητό 4.500 χιλιάδων ετών από το Ιράκ βρέθηκε σε ντουλάπι στην Αγγλία Αντιμέτωπα με ένα εκπληκτικό εύρημα βρέθηκαν μέλη του τμήματος Αρχαιολογίας και Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ, στη διάρκεια ενός ξεκαθαρίσματος εν όψει μιας ανακαίνισης.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Πως μπορούμε να φτιάξουμε γάλα καρύδας

coconut milk Πολλοί έχουμε την εντύπωση πως το γάλα καρύδας είναι το υγρό από το εσωτερικό της καρύδας. Η εκδοχή αυτή είναι λανθασμένη, το γάλα καρύδας είναι το εκχύλισμα από την τριμμένη σάρκα της καρύδας...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Σελίδα 1 από 18

sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV