Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Το Ucook ιδρύθηκε το 2009 από τον Βησσαρίων Παρθένη υλοποιώντας τις ιδέες και τις σκέψεις ετών.

Από την 01/06/2010 το Ucook απέκτησε δικό του χώρο όπου πραγματοποιεί βιντεοσκοπήσεις συνταγών καθώς και σεμινάρια μαγειρικής. Για εμάς αυτό το κέντρο γαστρονομίας ευελπιστούμε να γίνει καθημερινή συνήθεια όλων σας.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από καταξιωμένους Έλληνες Executive Chefs και Chefs καθώς και από καθηγητές Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Ο κύριος σκοπός του Ucook είναι η μεταλαμπάδευση της γνώσης και της εμπειρίας της ομάδας του σε ερασιτέχνες της κουζίνας αλλά και έμπειρους επαγγελματίες, μέσω των βιντεοσκοπημένων συνταγών όπως και των σεμιναρίων που πραγματοποιούνται στους χώρους του.

Η συμμετοχή σας στην δημιουργία των βιντεοσκοπημένων συνταγών είναι κάτι το οποίο θέλουμε και επιζητούμε.

Όλη η ιδέα του site είναι να φέρει τον κόσμο πίσω στις κουζίνες του μαθαίνοντας του βασικές μαγειρικές μεθόδους. Η βασική ιδέα είναι να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τις δικές σας συνταγές και να μαγειρέψετε ελεύθερα χρησιμοποιώντας το μυαλό, τις ιδέες και την εμπειρία σας μικρή ή μεγάλη, όπως ένας ζωγράφος ζωγραφίζει ανάλογα με την έμπνευση του και δεν αντιγράφει κάποιον πίνακα.

Σκοπός μας είναι να σας δώσουμε πολλά κίνητρα για να παραμείνετε καθημερινά σε αυτή την ιστοσελίδα τα οποία μπορείτε να τα δείτε στα Προνόμια Μελών.

Η ανάδειξη της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας μέσω των γευστικών ταξιδιών που πραγματοποιούνται με τα μέλη του Ucook και η διάδοση αυτής σε όλη την Ελλάδα είναι μία από τις βασικές μας προτεραιότητες. Γι’ αυτό τον λόγο κατά την διάρκεια των γευστικών ταξιδιών πραγματοποιούνται διαγωνισμοί μαγειρικής με σκοπό την συγκέντρωση των καλύτερων παραδοσιακών συνταγών.

Στόχος μας είναι να δώσουμε στα μέλη μας μια πλήρη εικόνα για τις συνταγές που μαγειρεύουμε. Για να το επιτύχουμε αυτό έχουμε συνεργαστεί με επαγγελματίες διατροφολόγο αλλά και sommelier. Σε κάθε συνταγή υπάρχει βιντεοσκοπημένη η συμβουλή τους.

Μικρά μυστικά και συμβουλές, κάτι που δε διδάσκεται από βιβλία μαγειρικής αλλά από την καθημερινή τριβή μέσα σε μία κουζίνα και τις γνώσεις των γηραιότερων, έχοντας μάθει πολλά, τα μοιραζόμαστε μαζί σας.

Στο Ugo θα βρείτε προτάσεις εστίασης, διασκέδασης και διαμονής αφού πρώτα έχουν δοκιμαστεί και εγκριθεί από τα μέλη της ομάδας μας.

Μια στροφή του κόσμου προς τα βιολογικά προϊόντα είναι σίγουρα κάτι όπου μας βρίσκει συμπαραστάτες. Μία ολόκληρη κατηγορία μας είναι αφιερωμένη στα βιολογικά προϊόντα, στα σημεία που μπορείτε να τα προμηθευτείτε αλλά και τα βιολογικά εστιατόρια.

Η διοργάνωση ενός τραπεζιού ή ενός μπουφέ μπορεί να γίνει πολύ ξεκούραστα με την δική μας βοήθεια.

Θέλοντας να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο προσφέρουμε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες και τις γνώσεις μας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αναλαμβάνοντας να βγάλουμε εις πέρας όλες τις εκδηλώσεις του από πλευράς σίτισης, καθώς και εκδρομές μέσα στο έτος. Επίσης κάθε εβδομάδα διοργανώνουμε αφιλοκερδώς σεμινάριο μαγειρικής στα παιδιά του «Χαμόγελου».

Επειδή η μαγειρική είναι μια συνήθεια που γίνεται λατρεία και όλες οι συνήθειες αποκτούνται σε μικρή ηλικία αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το junior chef όπου μικροί επίδοξοι chefs μαζί με τους γονείς τους επιδίδονται σε μαγειρικά μονοπάτια υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών.

Μέσο του Ucook θέλοντας να σας φέρουμε πιο κοντά στα προϊόντα αλλά και τις συσκευές που χρησιμοποιούμε αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο θα μπορείτε να προμηθευτείτε από μία κουτάλα μέχρι μία κουζίνα.

Αν όλα αυτά σας αντιπροσωπεύουν τότε απλά πατήστε εδώ και γίνετε μέλη μας.Τηλ. Επικοινωνίας: 210.56.22.004
Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Ucook.


blog comments powered by Disqus
sary

EGEM

EGEM
AKS
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV