ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - BANSKO 2013

Γιορτάστε το ΟΧΙ λέγοντας ΝΑΙ στο Γαστρονομικό Ταξίδι του UCOOK.GR 


BANSKO 2013


Το Ucook διοργανώνει άλλο ένα γαστρονομικό ταξίδι στο Bansko της Βουλγαρίας. Ένας υπέροχος προορισμός όπου για 4 ημέρες, μαζί με τον Βησσαρίωνα Παρθένη, θα ανακαλύψουμε τις γεύσεις που κρύβει η Βουλγαρία, τόσο σε γαστρονομικό επίπεδο όσο και στην ποιότητα και αυθεντικότητα των τοπικών προϊόντων. Το ταξίδι που διοργανώνουμε κρύβει πολλές εκπλήξεις !! Δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής για λεπτομέρειες: 

Add a comment

Περισσότερα: ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - BANSKO 2013

 

"Καθαρά Δευτέρα - Ταξίδι στο Ναύπλιο"

"Καθαρά Δευτέρα - Ταξίδι στο Ναύπλιο"Το Ucook διοργανώνει γαστρονομικό ταξίδι στο Ναύπλιο. Ένας υπέροχος προορισμός όπου για 2 ημέρες θα ανακαλύψουμε τις γεύσεις του, τόσο σε γαστρονομικό επίπεδο όσο και στην ποιότητα και αυθεντικότητα των τοπικών προϊόντων.

Το ταξίδι που διοργανώνουμε κρύβει πολλές εκπλήξεις !!

Add a comment

Περισσότερα: "Καθαρά Δευτέρα - Ταξίδι στο Ναύπλιο"

 

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΟΡΟΣ-ΥΔΡΑ-ΑΙΓΙΝΑ

Γαστρονομική Μονοήμερη Κρουαζιέρα σου UCOOK.GR σε Πόρο-Ύδρα-ΑίγιναΣτις 15 Ιουλίου το Ucook.gr πάει κρουαζιέρα με καπετάνιο τον Βησσαρίωνα Παρθένη και την Pleasure Cruises η οποία διακρίνεται για την πολυετή εμπειρία στο χώρο. Θα σας ταξιδέψουμε στις ομορφιές του Αργοσαρωνικού με το πλήρως ανακαινισμένο Aegean Glory.
Στόχος μας είναι αυτή η κρουαζιέρα να αποτελέσει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για όλους εσάς, τόσο ταξιδιωτική όσο και γαστρονομική. Εκτός από τα σεμινάρια και τα υπέροχα Ελληνικά νησιά θα χαλαρώσουμε και θα απολαύουμε το ποτό μας στην πισίνα ή στα άνετα σαλόνια του πλοίου.
Θα γευτούμε τον πλούσιο μπουφέ με φαγητά που θα ετοιμαστούν με την επιμέλεια του Ucook.gr, τα οποία σίγουρα θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.
Ευχόμαστε να περάσουμε όλοι μαζί άλλο ένα υπέροχο Γαστρονομικό Ταξίδι.

Add a comment

Περισσότερα: ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΟΡΟΣ-ΥΔΡΑ-ΑΙΓΙΝΑ

 

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΝΕΜΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Γαστρονομικό Ταξίδι του UCOOK.GR στη Νεμέα και στο Ναύπλιο 13 Μαΐου 2012Το Ucook.gr διοργανώνει ένα γαστρονομικό ταξίδι στις 13 Μαΐου εμπνευσμένο από τις "Ανοιχτές Πόρτες" στα οινοποιεία της Ελλάδος.
Ένα ταξίδι που σίγουρα δε θα αφήσει κανέναν αδιάφορο μια που θα περιηγηθούμε μέσα στο Κτήμα Παλυβού και το φιλόξενο οινοποιείο του, θα μάθουμε όλα τα μυστικά για ένα ποιοτικό κρασί, θα μαγειρέψουμε συνταγές βασισμένες στο κρασί και θα απολαύσουμε ένα υπέροχο γεύμα μέσα στο οινοποιείο.
Έπειτα θα ακολουθήσει μία επίσκεψη στην πόλη του Ναυπλίου όπου ένας ξεναγός θα μας μιλήσει για κάποια από τα μυστικά της πόλης. Θα κάνουμε τις απαραίτητες βόλτες στα δρομάκια της πόλης του Ναυπλίου όπου όσοι το επιθυμούν μπορούν να κάνουν αγορές. Αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα.

Το ταξίδι που διοργανώνουμε κρύβει πολλές γευστικές εκπλήξεις!!!

Add a comment

Περισσότερα: ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΝΕΜΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

 

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Γαστρονομικό Ταξίδι του UCOOK.GR για 4ήμερη απόδραση στην μαγευτική Βασιλεύουσα, την Κωνσταντινούπολη, την αρχόντισσα του Βοσπόρου 6 – 9 Ιανουαρίου 2012!Το Ucook.gr διοργανώνει ένα γαστρονομικό ταξίδι την περίοδο των Φώτων στην Κωνσταντινούπολη με Guest τον Ευτύχη Μπλέτσα.
Ένας υπέροχος προορισμός όπου για 4 ημέρες θα εξερευνήσουμε την παλαιότερα πρωτεύουσα του Βυζαντίου και τωρινή ευρωπαϊκή πόλη της Τουρκίας την Κωνσταντινούπολη γνωστή διεθνώς ως Istanbul. To όνομα προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις εις-την-πόλη, για τους Έλληνες «Πόλη» και παλιότερα «Βασιλεύουσα», όπου τα μνημεία της με κορυφαίο την Aγία Σοφία, διατηρούνται στο πέρασμα των αιώνων και μαρτυρούν την περασμένη δόξα.
Αυτή την κοσμοπολίτικη πόλη με την μαγεία του παρελθόντος θα προσπαθήσουμε να εξερευνήσουμε σ’ ένα ταξίδι στο χρόνο, σ’ έναν τόπο που φαντάζει τόσο οικείος.
Το ταξίδι που διοργανώνουμε κρύβει πολλές γευστικές εκπλήξεις!!!

Add a comment

Περισσότερα: ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΟΦΙΚΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Γαστρονομικό Ταξίδι του UCOOK.GR στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας 17 – 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011!


ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΟΦΙΚΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Το Ucook.gr διοργανώνει ένα Χριστουγεννιάτικο γαστρονομικό ταξίδι στο Σοφικό Κορινθίας στο ράντζο Σκούρα με Guest τον Τόνυ Καβαλιέρο από το Chef In Love.
Ένας υπέροχος προορισμός όπου για 2 ημέρες θα ακολουθήσουμε τα ίχνη και θα ζήσουμε σε μία άλλη εποχή τη μοναδική εμπειρία της άγριας Δύσης.
Θα καβαλήσουμε άλογα, άμαξες και τρενάκια και θα εξερευνήσουμε τα 330 στρέμματα της καταπράσινης κοιλάδας σε υψόμετρο 520 μ.

Add a comment

Περισσότερα: ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΟΦΙΚΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - BANSCO

Γιορτάστε το ΟΧΙ λέγοντας ΝΑΙ στο 1ο Γαστρονομικό Ταξίδι του UCOOK.GR
Το ucook όπως σας είχε υποσχεθεί την προηγούμενη εβδομάδα διοργανώνει το πρώτο του γαστρονομικό ταξίδι στο Bansco της Βουλγαρίας . Ένας υπέροχος προορισμός όπου για 4 ημέρες θα ανακαλύψουμε τις γεύσεις που κρύβει η Βουλγαρία , τόσο σε γαστρονομικό επίπεδο όσο και στην ποιότητα και αυθεντικότητα των τοπικών προϊόντων. Το ταξίδι που διοργανώνουμε κρύβει πολλές εκπλήξεις !! Δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής για λεπτομέρειες:

Add a comment

Περισσότερα: ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - BANSCO

 

ΑΤΤΙΚΗ


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Η βάση του Ucook.gr, στην Αθήνα, δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει προορισμό, απο εκεί ξεκινάμε τα ταξίδια μας!
Ταξίδι είναι για εμάς και η περιήγηση στην Αττικής, και όσο περνάει ο καιρός η παρέα μας θα μεγαλώνει!
Add a comment

Περισσότερα: ΑΤΤΙΚΗ

     
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV