ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ

Μέσα στο Ucook μπορείτε να βρείτε πολλές ευκαιρίες να διαφημίσετε την επιχείρησή σας.

1. Ο πιο απλός τρόπος διαφήμισης είναι με διαφημιστικό Banner που θα εμφανίζεται στους διαθέσιμους χώρους του Site.Με αυτή την επιλογή θα έχετε την δυνατότητα να εμφανίζεται τη διαφήμιση σας σε όλους τους χρήστες που θα μπαίνουν καθημερινά στο Site.
2. Άλλη επιλογή είναι να προστεθεί το λογότυπο της επιχείρησης σας στην σελίδα της συνταγής που σας ενδιαφέρει.
3. Μπορείτε επίσης ανάλογα με το αντικείμενο της επιχείρησης σας να βάλετε διαφήμιση όπου θα τρέχει σε μία κατηγορία σε Banner ή ακόμα και σε όλες τις κατηγορίες Run of Site.
4. Μπορείτε επίσης να γίνετε χορηγός στα Newsletter που στέλνουμε στα μέλη μας με την συνταγή της εβδομάδας, όπου θα έχει το λογότυπο της εταιρίας σας .
5. Αν έχετε κάποιο κατάστημα εστίασης, catering, καφέ, ξενοδοχείο ή ζαχαροπλαστείο μπορείτε να διαφημιστείτε στην κατηγορία u-go όπου εκεί προτείνουμε στα μέλη μας ποιοτικές επιλογές.

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο Banner μπορούμε να σας δημιουργήσουμε εμείς , όπως μπορούμε και να δημιουργήσουμε παρουσίαση ή ακόμα και site της επιχείρησης σας.
Όλα τα Banner μπορούνε να είναι στατικά ή flash animated ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα μας βρίσκονται 10 σημεία - θέσεις για την διαφήμιση σας..!
Θα σας αναλύσω τα μεγέθη των διαφημιστικών θέσεων παρακάτω, ότι επιθυμείτε εσείς μπορεί να τοποθετηθεί σε αντίστοιχη θέση για όσο καιρό συμφωνηθεί.

1: 300Χ250
2: 728Χ90
3: 900Χ40 ΜΕΧΡΙ 900Χ100.

Στην σελίδα της εκάστοτε συνταγής βρίσκονται 10 και πλέον σημεία - θέσεις για την διαφήμιση σας..!
Θα σας αναλύσω τα μεγέθη των διαφημιστικών θέσεων παρακάτω, ότι επιθυμείτε εσείς μπορεί να τοποθετηθεί σε αντίστοιχη θέση για όσο καιρό συμφωνηθεί.

1: 950Χ40 ΜΕΧΡΙ 950Χ150.
2: 250Χ40 ΜΕΧΡΙ 300Χ250.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαφήμιση στο Ucook στείλτε μας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με τα στοιχεία της επιχείρησης σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Ucook.


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV