Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ΜαγειρικήςΗ Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγειρικής


Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγειρικής

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος «Ολύμπιος Ζευς» θα συμμετάσχει, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγειρικής, Culinary World Cup, που θα πραγματοποιηθεί στις 24–28 Νοεμβρίου 2018 στο Λουξεμβούργο, στο πλαίσιο της 13ης διεθνούς έκθεσης για τη γαστρονομία, EXPOGAST.

Η EXPOGAST αποτελεί μια διεθνή έκθεση, η οποία αναδεικνύει τις νέες γαστρονομικές τάσεις, προβάλει εθνικές κουζίνες και παρουσιάζει νέες τεχνολογίες.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγειρικής

Στην φετινή έκθεση αναμένεται να παρευρεθούν περίπου 44.500 επισκέπτες, 186 δημοσιογράφοι και 8.000 επαγγελματίες του κλάδου. Στον διαγωνισμό για το παγκόσμιο κύπελο μαγειρικής θα διαγωνιστούν 60 ομάδες, ενώ την κριτική επιτροπή θα στελεχώσουν 52 διακεκριμένοι αρχιμάγειρες.

Η συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγειρικής πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού).


Ucook.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV