ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ UCOOK.GR

1. Η χρήση του Ucook συνεπάγεται την αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων χρήσης του. Στην περίπτωση που δεν τους αποδέχεστε πλήρως, μην προχωρήσετε στην οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας.

2. Το Ucook δύναται οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να τροποποιεί τους Όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης. Η χρήση της Ιστοσελίδας από τα μέλη / επισκέπτες, σημαίνει την αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων καθώς και των τροποποιήσεών τους.

3. Το Ucook είναι μία ιστοσελίδα η οποία περιέχει συνταγές, διατροφικές καθώς και οινολογικές προτάσεις. Παρέχει συμβουλές και τεχνικές μαγειρικής. Το περιεχόμενό του προσφέρεται χωρίς οικονομική επιβάρυνση στα μέλη / επισκέπτες του.

4. Οι συνταγές που αναγράφονται είναι ελεγμένες από επαγγελματίες του χώρου. Όμως δεδομένης της ανθρώπινης φύσης η οποία δεν είναι αλάνθαστη σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο λάθος παρακαλούμε να το αναφέρετε προς διόρθωση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

5. Μπορείτε να έρθετε να μαγειρέψετε μαζί μας την δική σας συνταγή, μετά από γραπτή αίτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , αναγράφοντας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, όνομα χρήστη και τηλέφωνο επικοινωνίας) καθώς και την συνταγή που επιθυμείτε να μαγειρέψετε. Σε περίπτωση που έρθετε να μαγειρέψετε μαζί μας , όπως και στην περίπτωση που μας στείλετε κάποια συνταγή για κάποιο διαγωνισμό το ucook διατηρεί το δικαίωμα να τις δημοσιεύσει με οποιονδήποτε τρόπο.

6. Το Ucook είναι ο μοναδικός αποδέκτης των πληροφοριών που συλλέγονται από τους χρήστες και σε καμία περίπτωση δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους, εταιρίες ή άλλον ενδιαφερόμενο.

7. Οι συμμετέχοντες στις δραστηριότητες του Ucook (σεμινάρια, ταξίδια, video κ.α) συνενούν στην αναπαραγωγή των δραστηριοτήτων με οποιοδήποτε μέσο (video, φωτογραφίες). Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να ενημερώσουν το Ucook πως δεν επιθυμούν την αναπαραγωγή, πριν αυτή γίνει.

8. Οι χρήστες – μέλη / επισκέπτες του Ucook κάνοντας χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει βεβαιώνουν ότι δεν θα φέρουν καμία προσπάθεια η οποία θα είναι βλαβερή προς το site. Επίσης βεβαιώνουν ότι δεν θα φέρουν καμία προσπάθεια νομική ή άλλη εναντίων των εκδοτών του site Ucook.

9. Τo Ucook ενδέχεται να χρησιμοποιήσει συνταγές από διάφορες πηγές, σε αυτή την περίπτωση στο πεδίο πηγή αναγράφεται πάντα ο συγγραφέας της συνταγής. Σε περίπτωση που ο συγγραφέας κάποιας συνταγής κρίνει ότι η δημοσίευσή της προσβάλει τα πνευματικά του δικαιώματα και επιθυμεί την διαγραφή της παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

10. Το Ucook θεωρεί την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων πολύ σημαντική, γι’ αυτό τον λόγο διατηρεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των μελών με σκοπό την λειτουργία του site και την επικοινωνία με τα μέλη. Επίσης το Ucook δεν πρόκειται να μεταβιβάσει σε οποιοδήποτε τρίτο προσωπικές πληροφορίες μελών για οποιοδήποτε λόγο. Το Ucook είναι σχεδιασμένο ώστε να διατηρεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών του.

11. Το Ucook δεν εγγυάται ότι ο διαδικτυακός τόπος ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία παρέχεται μέσο αυτού θα λειτουργεί χωρίς σφάλματα, θα είναι σε συνεχή λειτουργία, ή ότι πιθανά προβλήματα θα διορθώνονται ή ότι οποιοδήποτε τμήμα του διαδικτυακού τόπου δεν μπορεί να περιέχει επικίνδυνο περιεχόμενο. Τα μέλη / επισκέπτες είναι υπεύθυνα για τον εξοπλισμό (hardware) αλλά και το λογισμικό (software) που είναι απαραίτητο για την πρόσβαση στον εν λόγω διαδικτυακό τόπο. Αν ο διαδικτυακός τόπος προκαλέσει οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή βλάβη στον εξοπλισμό ή λογισμικό του μέλους , το Ucook δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε υποχρεούται σε αποζημίωση του μέλους.

12. Το σύνολο του περιεχομένου, των πληροφοριών και των υπηρεσιών που παρέχονται στο Ucook καθώς και τα ηλεκτρονικά έγγραφα, οι φωτογραφίες και κάθε πνευματικό δημιούργημα που έχει ενσωματωθεί στο Ucook ανήκουν αποκλειστικά στους μετόχους της εταιρίας στην οποία ανήκει.

13. Απαγορεύεται χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδειά μας η οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση, δημοσίευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή με μηχανικό ή άλλο τρόπο, με επεξεργασία ή χωρίς, του περιεχομένου του Ucook και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό. Κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται η εκτύπωση και αντιγραφή των συνταγών υπό την προϋπόθεση μόνο εφ’ όσον προορίζονται για προσωπική χρήση από το ίδιο το μέλος.

14. Υπενθυμίζεται ότι οποιαδήποτε ενέργεια γίνεται με σκοπό την πρόκληση βλάβης στα συστήματα, το περιεχόμενο, τα επιμέρους στοιχεία και το Ucook γενικά, όπως επίσης και οποιαδήποτε ενέργεια αποσκοπεί στο να βλάψει τα συμφέροντα, το όνομα, την φήμη, την πελατεία, την τιμή και την υπόληψή μας, αποτελούν, μεταξύ άλλων, και ποινικά αδικήματα, και μάς δίδουν το δικαίωμα να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια κατά των υπαιτίων για την προάσπιση των συμφερόντων μας. Το αυτό ισχύει και για κάθε ενέργεια που θα είναι αντίθετη από τις από καιρού εις καιρόν οδηγίες που θα παρέχονται στους χρήστες και επισκέπτες του Ucook, σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες του, αναφορικά με τον τρόπο χρήσης των προσφερομένων υπηρεσιών.

15. Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου (λ.χ. προγράμματα, πληροφορίες, δεδομένα) και των υπηρεσιών του Ucook που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στον εκάστοτε δικαιούχο τους, διατίθενται δε στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική (μη εμπορική ή κερδοσκοπική) χρήση. Η ομάδα διαχείρισης του site Ucook καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στο διαδικτυακό τόπο να είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την αξιοπιστία, πληρότητα ή επικαιρότητα τους.

16. Η χρήση του διαδικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης / μέλος υποχρεούται να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ' αυτόν, να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών του Ucook.

17. Το Ucook διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του διαδικτυακού της τόπου.

18. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το Ucook, είναι αποκλειστικά σήματα, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβασή ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

19. Για χρήστες κάτω των 18 ετών θεωρείται δεδομένη η εκ των προτέρων εξασφάλιση της συγκατάθεσης των γονέων/ κηδεμόνων σε κάθε περίπτωση δήλωσης προσωπικών στοιχείων στην ιστοσελίδα του Ucook.

20. Όταν εγγράφεστε στο Ucook, θα λαμβάνετε καθημερινό Newsletters μέσω e-mail από το Ucook. Αυτά τα e-mails θα περιέχουν μαγειρικές συμβουλές, προτάσεις φαγητού και ποτού, προτάσεις εκδρομών, προτάσεις εκδηλώσεων, προτάσεις χώρων εστίασης / διασκέδασης. ΤΑ E-MAIL ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ.

21. Στις σελίδες του Ucook συμπεριλαμβάνονται διαφημίσεις κάθε μορφής. Το μέλος / επισκέπτης των υπηρεσιών του Ucook κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων / υπηρεσιών παρέχεται «όπως είναι» και το Ucook αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικής με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, την διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων (data) των μελών ή / και οποιουδήποτε περιεχομένου προσωπικών σελίδων / υπηρεσιών.

22. Το Ucook παρέχει στα μέλη / επισκέπτες του τη δυνατότητα αγοράς υπηρεσιών ή / και προϊόντων μέσω εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό τάσσει και μεριμνώντας για την προστασία των προσωπικών στοιχείων που υποβάλλουν για τη χρήση των υπηρεσιών αυτών. Στις περιπτώσεις που οι εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου πραγματοποιούνται μεταξύ των μελών και του Ucook, το Ucook είναι υποχρεωμένο να συμμορφώνεται προς τις διατάξεις του Νόμου 2251/1994 για την Προστασία των Καταναλωτών. Έτσι, το Ucook υποχρεούται να ενημερώνει τους υποψήφιους πελάτες του σχετικά με α) τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του αγαθού ή / και των υπηρεσιών που προσφέρει, β) την τιμή, γ) την ποσότητα και τις δαπάνες μεταφοράς, δ) το φόρο προστιθέμενης αξίας εφόσον δεν περιλαμβάνεται στην τιμή, ε) τον τρόπο πληρωμής, στ) τον τρόπο παράδοσης και εκτέλεσης, ζ) τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς ή της τιμής. Η πρόσβαση στις σελίδες / υπηρεσίες του Ucook δεν συνεπάγεται κανένα επιπλέον κόστος πέραν του ισχύοντος τιμολογιακού καθεστώτος για την γενική πρόσβαση στο Διαδίκτυο όπως έχει διαμορφωθεί από τους αρμόδιους παροχείς (ISPs) και καταβάλλεται σε αυτούς και μόνο.

23. Το Ucook διατηρεί το δικαίωμα κατά την κρίση του να τροποποιήσει, να αναστείλει, ή να διακόψει την λειτουργία του οποιαδήποτε στιγμή και με οποιοδήποτε τρόπο, γενικά ή εν μέρει, με ή χωρίς ειδοποίηση, και χωρίς ευθύνη απέναντί σας, περιλαμβανομένου χωρίς περιορισμό όσον αφορά στα προϊόντα, το περιεχόμενο ή άλλα υλικά που αποτελούν μέρος της Υπηρεσίας.

24. Το Ucook δεν θα είναι υπεύθυνο για την αφαίρεση ή θέση εκτός λειτουργίας της πρόσβασης σε οποιαδήποτε προϊόντα, το περιεχόμενο ή άλλα υλικά στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας. Το Ucook επιφυλάσσεται και διατηρεί το δικαίωμα, κατά την κρίση του, να τερματίσει τη συμφωνία ή / και τη χρήση σας της υπηρεσίας (ή οποιουδήποτε μέρους της) οποιαδήποτε στιγμή, με ή χωρίς προειδοποίηση, και για οποιοδήποτε ή κανένα λόγο. Ειδικότερα, εάν αποτύχετε , κατά την κρίση μας, να συμμορφωθείτε με οποιεσδήποτε από τις διατάξεις αυτών των όρων χρήσης, περιλαμβανομένης χωρίς περιορισμό της αποτυχίας πληρωμής των εκκρεμοτήτων με οποιοδήποτε τρόπο δηλώσετε (αντικαταβολή ή πιστωτική κάρτα) ή ακριβή και ολοκληρωμένα στοιχεία, αποτυχία για την ασφάλεια πληροφορίας λογαριασμού, ή παραβίαση των κανόνων χρήσης, διατηρούμε το δικαίωμα χωρίς προειδοποίηση: α) να τερματίσουμε αυτήν την συμφωνία ή / και τον λογαριασμό σας και θα παραμείνετε υπεύθυνοι για όλα τα ποσά που οφείλονται στο πλαίσιο του λογαριασμού σας μέχρι και συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας της λήξης ή / και β) να αποκλείσουμε την πρόσβαση σας στο Ucook.

25. Το Ucook συνεργάζεται με παρόχους υπηρεσιών πληρωμών (για παράδειγμα επιχειρήσεις πιστωτικών καρτών, τράπεζες, υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων όπως το Paypal, εταιρείες μεταφορών και ταχυμεταφορών (courier), εταιρίες είσπραξης οφειλών κλπ.) υπηρεσίες καταγραφής στατιστικών, παρόχους υπηρεσιών ΙΤ (π.χ. κέντρα υπολογιστών, host providers, υπηρεσίες backup, υπηρεσίες βάσεων δεδομένων), απαραίτητων για την διενέργεια της επιχειρηματικής της δραστηριότητας ή και την εξασφάλιση των δεδομένων ή και την εξυπηρέτηση των χρηστών του διαδικτυακού τόπου. Αυτοί οι πάροχοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα, εφόσον είναι απαραίτητα για την λειτουργία των υπηρεσιών τους. Αυτοί οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων καθώς και τους κανονιστικούς νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων της ελληνικής νομοθεσίας

26. Το Ucook διατηρεί το δικαίωμα λαμβάνει μέτρα που θεωρεί ότι είναι εύλογα απαραίτητα ή κατάλληλα για να επιβάλει ή / και να ελέγξει τη συμμόρφωση με οποιοδήποτε μέρος αυτής της συμφωνίας (που περιλαμβάνει αλλά που δεν περιορίζεται στο δικαίωμα του Ucook να συνεργαστεί με οποιαδήποτε νομική διαδικασία σχετικά με τον τρόπο χρήσης σας στην υπηρεσία ή / και των προϊόντων, ή / και αίτημα τρίτων ότι η χρήση σας στην υπηρεσία ή / και των προϊόντων είναι παράνομη ή / και παραβιάζει τα δικαιώματα τέτοιου τρίτου). Συμφωνείτε ότι το Ucook έχει το δικαίωμα, χωρίς ευθύνη, να αποκαλύψει οποιεσδήποτε πληροφορίες στοιχείων ή / και λογαριασμού εγγραφής σας στις Αρχές, στους κυβερνητικούς ανώτερους υπαλλήλους, ή / και σε έναν τρίτο, αν θεωρεί ότι είναι εύλογα απαραίτητο ή κατάλληλο να επιβάλει ή / και να ελέγξει τη συμμόρφωση με οποιοδήποτε μέρος αυτής της συμφωνίας.

27. Το μέλος / επισκέπτης του Ucook οφείλει αφενός μεν να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες, αφετέρου δε να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου. Επίσης, οφείλει να συμπεριφέρεται κόσμια, ευγενικά και διακριτικά κατά την διάρκεια επίσκεψής του και χρήσης Ucook, ενώ απαγορεύεται ρητά η υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού ή άλλων που αντίκεινται στο Ucook ( Κώδικας Συμπεριφοράς Χρηστών INTERNET ). Οιαδήποτε ζημία προκληθεί στο Δικτυακό μας τόπο ή στο Δίκτυο γενικότερα απορρέουσα από την κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών από τον χρήστη / επισκέπτη ανάγεται στη σφαίρα της αποκλειστικής του ευθύνης.

28. Οτιδήποτε παρέχεται στα μέλη / επισκέπτες μέσω του Ucook δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση, ευθέως ή εμμέσως, παρότρυνση, συμβουλή ή προτροπή για τη διενέργεια οποιαδήποτε πράξεως αλλά εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των μελών / επισκεπτών να αξιολογήσουν ό,τι τους παρέχεται και να ενεργήσουν βασιζόμενοι στην ιδιωτική τους βούληση, αποκλειόμενης οποιασδήποτε δικής μας ευθύνης.

29. Το Ucook δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω « δεσμών », hyperlinks ή διαφημιστικών banner, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη / χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και οφείλετε να απευθύνεστε. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

30. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη του Δικτυακού μας τόπου διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου ( Ν. 2472 / 1997, Π.δ. 207 / 1998. Π.δ. 79 / 2000 και αρ. 8 Ν. 2819 / 2000 ), όσο και του Ευρωπαικού Δικαίου ( Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ ).
Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει ο Δικτυακός μας τόπος είναι τα ακόλουθα:
- Όνομα
- Όνομα Χρήστη
- Ε-Mail
- Κωδικός
Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους ( με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές ), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Το Ucook διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του.

31. Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων του Ucook, συμπεριλαμβανομένου του γραφικού σχεδιασμού, του πηγαίου κώδικα, των κειμένων και λοιπών πολυμέσων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται από τη διεθνή νομοθεσία. Απαγορεύεται η αντιγραφή του σχεδιασμού, του λογοτύπου, του ονόματος και γενικότερα όλου του περιεχόμενου του δικτυακού αυτού τόπου δίχως την γραπτή άδεια των κατόχων του.

32. Το Ucook έχει δημιουργηθεί για την προσωπική σας ψυχαγωγία, πληροφόρηση, μόρφωση και επικοινωνία. Επιτρέπεται η χρήση από εσάς του υλικού που εμφανίζεται στο Website για μη εμπορική, προσωπική χρήση και μόνο, υπό την προϋπόθεση ότι τηρείτε επίσης και όλους τους όρους που αφορούν σε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σχετικά με το υλικό που περιέχεται στην Ιστοσελίδα. Δεν επιτρέπεται, εντούτοις, να διανείμετε, να τροποποιήσετε, να μεταδώσετε, να επαναχρησιμοποιήσετε, να αναρτήσετε, ή να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας για δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς χωρίς την έγγραφη άδεια της.

33. Ορισμένες από τις υπηρεσίες υποστηρίζονται από διαφημιστικούς πόρους και ενδέχεται να παρουσιάζουν διαφημίσεις και προωθητικές προβολές. Οι ανωτέρω διαφημίσεις μπορεί να στοχεύουν προς το περιεχόμενο των πληροφοριών που αποθηκεύονται στις υπηρεσίες, σε έρευνες που διεξάγονται μέσω των υπηρεσιών ή άλλες πληροφορίες. Ο τρόπος, η μέθοδος και η έκταση της διαφήμισης από το Ucook στις υπηρεσίες υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς συγκεκριμένη ειδοποίηση προς εσάς. Ως αντίτιμο για την παροχή από το Ucook προς εσάς της πρόσβασης και χρήσης των υπηρεσιών, συμφωνείτε ότι το Ucook μπορεί να τοποθετεί τις ανωτέρω διαφημίσεις στις υπηρεσίες.

34. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ
Εκτός εάν αναφερθεί ειδικά στο Ucook, αυτοί οι Όροι Χρήσης αποτελούν το συνολικό συμφωνητικό μεταξύ εσάς και του Ucook όσον αφορά την χρήση του Ucook και του περιεχομένου του.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.
Ελπίζουμε να βρείτε το Ucook και τις υπηρεσίες του χρήσιμα και εύκολα στη χρήση.
Για ερωτήσεις ή σχόλια που αφορούν το Ucook καθώς και για αναφορές υπερσυνδέσμων που δεν λειτουργούν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
Προσπαθούμε πάντα να απαντάμε στο κάθε e-mail εγκαίρως, αλλά δεν είμαστε πάντα σε θέση να το πραγματοποιούμε.
© 2009-2013 Ucook All rights reservedblog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV