"Το 2019 θα είναι το έτος της Ελλάδας" για τον τουρισμό






"Το 2019 θα είναι το έτος της Ελλάδας" για τον τουρισμό


"Το 2019 θα είναι το έτος της Ελλάδας", εκτιμά η DER Touristik, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδίων στις γερμανόφωνες χώρες.

Σύμφωνα με τον επικεφαλή για την Ευρώπη της DER Touristik Ρενέ Χέρτζοκ, η παρουσία της εταιρείας του στην Ελλάδα παραμένει σταθερή με 14 οικογενειακά ξενοδοχεία σε διάφορες περιοχές, αλλά και 43 καταλύματα στα οποία δεν επιτρέπονται παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι το 15% των 282 καταλυμάτων μόνο για ενήλικες που διαθέτει η εταιρεία βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο λόγος που ο Ρενέ Χέρτζοκ αναφέρει το 2019 σαν έτος για την Ελλάδα είναι λόγο της σωστής σχέσης ποιότητας – τιμής, που έχει η χώρα μεταξύ των καλοκαιρινών προορισμών. Η DER Touristik έχει ήδη ξεκινήσει τις κρατήσεις, έχοντας στη φαρέτρα της νέα πολυτελή ξενοδοχεία και πολύ καλές τιμές.

Οι τοπ προορισμοί για το καλοκαίρι, εκτός της Ελλάδας, είναι, σύμφωνα με τον Χέρτζοκ, η Τυνησία και η Αίγυπτος, ενώ για πιο μακρινά ταξίδια η εταιρεία προτείνει, χάρη στις μειωμένες τιμές τους, τη Νότια Αφρική και τη Ναμπίμπια, αλλά και τις Μαλδίβες και την Ταϊλάνδη.

Ucook.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV