Ελληνικά εστιατόρια που διαπρέπουν στο ΛονδίνοΕλληνικά εστιατόρια που διαπρέπουν στο ΛονδίνοΕλληνικά εστιατόρια που διαπρέπουν στο Λονδίνο


Η Ελληνική κουζίνα διαπρέπει ακόμα και στο εξωτερικό. Η γαστρονομική μας παράδοση εμπνέει νέους επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στο Λονδίνο.

MAZI
Την αρχή την έκανε το εστιατόριο MAZI, το οποίο από το 2012 σερβίρει στην καρδιά του Λονδίνου, στο Notting Hill, παραδοσιακά ελληνικά φαγητά με μία μοντέρνα πινελιά.

Ελληνικά εστιατόρια που διαπρέπουν στο Λονδίνο


The Life Goddess
Το The Life Goddess, στην περιοχή Soho, είναι ένα deli κατάστημα το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως 50 άτομα. Η ιδέα τριών Θεσσαλονικών φίλων να δουλεύουν με πάνω απο 300 επιλεγμένα προϊόντα για την δημιουργία των πιάτων ήταν τόσο επιτυχημένη, που τους έδωσε την δυνατότητα να δημιουργήσουν το The Life Goddess Experimental στο οποίο παρουσιάζουν ελληνικά κρασιά και cocktail με βάση τους ελληνικά spirits.

Ελληνικά εστιατόρια που διαπρέπουν στο Λονδίνο


Opso
To ελληνικό brunch στα καλύτερα του, παρουσιάζεται από την κουζίνα του Opso. To εστιατόριο βρίσκεται στην περιοχή Marylebone, λίγα μόλις λεπτά περπάτημα από την περίφημη Oxford Street. Τα πιο πολλά από τα προϊόντα που χρησιμοποιούν προέρχονται από την Ελλάδα, ενώ το γιαούρτι και η στραπατσάδα είναι στις πρώτες επιλογές του κοινού.

Ελληνικά εστιατόρια που διαπρέπουν στο Λονδίνο


The Real Greek
Η παρουσίαση του ελληνικού street food, έγινε από το εστιατόριο The Real Greek. Δεν είναι μόνο το ελληνικό σουβλάκι το στοιχείο που ξεχώρισε το συγκεκριμένο εστιατόριο, αλλά και ο τρόπος παρουσίασης των πιάτων. Για εξοικονόμηση χώρου το ένα πιάτο σερβίρεται πάνω στο άλλο σε μία ειδική κατασκευή.

Ελληνικά εστιατόρια που διαπρέπουν στο ΛονδίνοUcook.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV