Φεστιβάλ "Γεύσεις Kαθ’ Οδόν, Ελλάδα-Μεσόγειος"



Γεύσεις καθ’ Οδόν, Ελλάδα-Μεσόγειος



Γεύσεις καθ’ Οδόν, Ελλάδα-Μεσόγειος


Απο τις 19 ἐως τις 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ Γεύσεις καθ’ Οδόν, Ελλάδα-Μεσόγειος, στην πλατεία Κανάρη στην Κυψέλη.

Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε την συμμετοχή της και σκοπεύει στην οργανωμένη προβολή και προώθηση των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις τροφίμων, ποτών, βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων, γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και επιθυμούν να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της.

Το κόστος συμμετοχής των εκθετών καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, και παρέχεται ατομικός χώρος 4,5 τ.μ. ανά εκθέτη.

Παραγωγοί και επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο fax: 2237352432 ).

Ucook.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV