Οι ελληνικές επιχειρήσεις στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου της ΚίναςΟι ελληνικές επιχειρήσεις στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου της Κίνας


Οι ελληνικές επιχειρήσεις στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου της Κίνας

Άκρως επιτυχημένη ήταν η ελληνική παρουσία στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου της Κίνας, που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη από τις 5 έως τις 11 Νοεμβρίου 2018. Έμφαση από τις ελληνικές επιχειρήσεις δὀθηκε στον αγροδιατροφικό τομέα,τον τουρισμό, τον πολιτισμό και το επενδυτικό περιβάλλον.
Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότερες από 3.600 εταιρείες από 172 χώρες και την επισκέφθηκαν 400.000 αγοραστές.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου της Κίνας

Στο εθνικό περίπτερο του κλάδου τροφίμων και ποτών η Περιφέρεια της Πελοποννήσου συμμετείχε με τις τοπικές εταιρείες. Ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου, παρουσίασαν στους Κινέζους εισαγωγείς τα ελληνικά κρασιά και το ελληνικό ελαιόλαδο.

Περισσότερες από 120 επιχειρηματικές συναντήσεις με κινεζικές εταιρείες πραγματοποίησαν οι 22 εξαγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου Τροφίμων και Ποτών και των Υπηρεσιών, οι οποίες συμμετείχαν στην αποστολή του οργανισμού Enterprise Greece. Ο οργανισμός Enterprise Greece διοργάνωσε την εθνική συμμετοχή, στοχεύοντας στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και της αύξησης των ελληνικών εξαγωγών.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου της Κίνας


Ucook.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV