Σεμινάριο - "Street Food 101" με τον Mr Goldpig Chef Παύλο Σάφτη



Σεμινάριο -


Σεμινάριο - "Street Food 101" με τον Mr Goldpig Chef Παύλο Σάφτη


Ένα μοναδικό σεμινάριο με θέμα "Street Food 101" και εισηγητή τον Chef Παύλο Σάφτη θα παρουσιαστεί στην καινούργια κουζίνα του Ucook.

Η προσωπική του σχέση με τη μαγειρική ξεκινά κάπου εκεί στα 80s. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε ανάμεσα στον Καναδά και τη Μέση Ανατολή. Από τα δέκα του ήταν ερωτευμένος με τις γεύσεις. Όταν δοκίμασε για πρώτη φορά sushi σε ένα φιλικό σπίτι Γιαπωνέζων ήταν μια αποκάλυψη. Κατάλαβε πως η μαγειρική είναι ο ομορφότερος τρόπος να φέρνεις κοντά τους φίλους σου απ’ όλο τον κόσμο και αυτό προσπαθεί να κάνει από τότε.

Αν κάποιος ήθελε να φτιάξει ένα σκίτσο για εκείνον, μάλλον θα κρατούσε στο ένα χέρι μια πιρούνα και στο άλλο ένα αεροπορικό εισιτήριο! Τα πρώτα του βήματα ως σεφ ήταν στην Ελλάδα αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει τις μυρωδιές και αυτές τον οδήγησαν Λονδίνο, Κουβέιτ, Ελβετία, Ιταλία, ξανά Ελλάδα και τα τελευταία 7 χρόνια στη Γαλλία (όπου εκτός από τις κουζίνες συχνά θα τον βρεις στα 14000 μέτρα πάνω από το έδαφος).

Για αρκετά χρόνια δούλεψε σε εστιατόρια και μας λέει ότι η εργασία ως σεφ στις ιλιγγιώδεις ταχύτητες μιας κουζίνας εστιατορίου σκοτώνει τη δημιουργία. Δουλεύοντας σε εστιατόρια πρέπει να αποδεχτείς ότι δε θα βλέπεις τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου, ότι οι φίλοι θα σου στέλνουν φωτογραφίες διακοπών ενώ εσύ ψιλοκόβεις λαχανικά, ότι μπορεί ακόμη και να σε βρουν τα χειρότερα πάνω σε ένα πάσο από την εξάντληση και είναι σχεδόν σα να έχεις φύγει για το μέτωπο.

Κάπως έτσι επέλεξε και αγαπά να δουλεύει ως Personal Chef, όπου μπορεί να αλληλεπιδρά άμεσα με τους ανθρώπους που δοκιμάζουν τα φαγητά του και μέσα από τη δουλειά του έχει αποκτήσει φιλίες με ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.



Πρόγραμμα

Ενότητα 1η

- Εισαγωγή
- Bao
- Βασική συνταγή Bao
- Είδη Bao

Ενότητα 2η
- Tacos
- Βασική συνταγή Tacos
- Είδη Tacos

Ενότητα 3η
- Burger
- Βασική συνταγή ψωμιού
- Είδη Burger

Ενότητα 4η
- Sauce, συνοδευτικά

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές και την ύλη που θα παρουσιαστεί από τον Chef.

Κόστος συμμετοχής: 70€
Κόστος συμμετοχής για σπουδαστές: 60€ (απαραίτητη κάρτα)
Κόστος συμμετοχής για ανέργους: 60€ (απαραίτητη κάρτα)

Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης - (Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές).

Ημερομηνία διεξαγωγής: 25 Φεβρουαρίου 2019
Ώρες σεμιναρίου: 10.00 π.μ. – 15.00 μ.μ
Χώρος διεξαγωγής: Ucook Seminar center - Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 18 Άγιος Ι. Ρέντης - 2105622004 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.



blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV