Το Λεωφορείο Της Μακεδονικής Κουζίνας



Το Λεωφορείο Της Μακεδονικής Κουζίνας



Η Μακεδονική κουζίνα θα ταξιδέψει στην Ευρώπη, με ένα λεωφορείο


Με ένα ξεχωριστό όχημα θα ξεκινήσει το ταξίδι της στην Ευρώπη, η Μακεδονική κουζίνα. Το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο παρουσιάστηκε στην 34η Philoxenia, την διεθνή έκθεση για τον τουρισμό που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη, σε μία εκδήλωση όπου οι παρόντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν συνταγές από την μακεδονική γαστρονομία.

Τις συνταγές τις ετοίμασαν η Λέσχη Αρχιμαγείρων Μακεδονίας-Θράκης, σε συνεργασία με τον πατέρα Επιφάνειο.

Το Λεωφορείο Της Μακεδονικής Κουζίνας


"Είμαστε εδώ στην 34η Philoxenia, όχι μόνο για να μαγειρέψουμε και να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της έκθεσης αλλά και για να δείξουμε ότι η Περιφέρεια είναι μπροστά στην προώθηση της Μακεδονίας και των μοναδικών χαρακτηριστικών του τόπου μας", είπε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Το Λεωφορείο Της Μακεδονικής Κουζίνας


Επίσης συμπλήρωσε πως ο τουρισμός φέρνει στο ΑΕΠ της περιοχής 2 δις. Ευρώ, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους συνεργάτες του Αλέξανδρο Θάνο. αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού, την αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου και την αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Γερακίνα Μπισμπίνα.

Τέλος ο κύριος Αλέξανδρος Θάνος ανέφερε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, τα ταξίδια στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2019 και μέσα στο σχεδιασμό της Περιφέρειας είναι να επισκεφθούν τα food festival της Ευρώπης.

Ucook.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV