Regional Agenda στην Πάτρα



Regional Agenda στην Πάτρα



Regional Agenda στην Πάτρα


Από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση «Regional Agenda-Περιφερειακή Ατζέντα», στην Πάτρα.

Τετραήμερη συνάντηση «Regional Agenda-Περιφερειακή Ατζέντα» θα φιλοξενηθεί από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου «Δημήτριος Τόφαλος» στην Πάτρα.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδος Θωμάς Λαζανάς και ο αναπληρωτής Πρόεδρος Γιώργος Τσουνάκας συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολο Κατσιφάρα και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργο Αγγελόπουλο, τους οποίους ενημέρωσαν για τους σκοπούς της διοργάνωσης.

Στην «Regional Agenda» θα συμμετάσχουν σεφ απ’ όλη την Ευρώπη, με σκοπό να παρουσιάσουν κουζίνες από διαφορετικές χώρες της Μεσογείου, με στόχο την ανάδειξη των ιδιαίτερων γεύσεων και της γαστρονομικής τους κληρονομιάς.

Στην συνάντηση θα παραβρεθούν όχι μόνο διάσημοι σεφ, όπως ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων, αλλά και στελέχη μεγάλων εμπορικών αλυσίδων, εξαγωγικών εταιρειών και δικτύων διανομής τροφίμων.

Ucook.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV