ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΟΡΟΣ-ΥΔΡΑ-ΑΙΓΙΝΑ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΟΡΟΣ-ΥΔΡΑ-ΑΙΓΙΝΑ Στις 15 Ιουλίου το Ucook.gr πάει κρουαζιέρα με καπετάνιο τον Βησσαρίωνα Παρθένη και την Pleasure Cruises η οποία διακρίνετε για την πολυετή εμπειρία στο χώρο. Θα σας ταξιδέψουμε στις ομορφιές του Αργοσαρωνικού με το πλήρως ανακαινισμένο Aegean Glory.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής...

Add a comment
   

24 ΙΟΥΝΙΟΥ "BBQ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΠΑΡΘΕΝΗ

Ο καλοκαιρινός χώρος του Ucook στη Βουλιαγμένη θα μας φιλοξενήσει για να μαγειρέψουμε κάτω από τα δέντρα σε ένα καταπράσινο κήπο και όλοι μαζί να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με δροσερά ποτά και φαγητό όπως πάντα φτιαγμένο από εμάς.

Όλοι όσοι συμμετέχουν στο σεμινάριο θα πάρουν δώρο μία επετειακή ποδιά από το Ucook.gr

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Με λάδι και ελιά της Μεσογείου

Στα ψηλά και ορεινά ο Βησσαρίωνας Παρθένης μαζί με τον chef του restaurant προσφέρει στους επισκέπτες ένα menu βασισμένο στην τοπική παραγωγή ελιάς και λαδιού...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

"ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΠΑΡΘΕΝΗ

Μάθημα ζαχαροπλαστικής είχαμε το Σάββατο στην Αμμουλιανή Χαλκιδικής.
Νοικοκυρές της περιοχής έδειξαν στους επισκέπτες του νησιού πώς φτιάχνονται τα μικρασιάτικα αμυγδαλωτά...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΣΑΛΜΠΟΥΡΕΚΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΠΑΡΘΕΝΗ

Προορισμός μας στην Χαλκιδική ήταν και ο Πύργος Προσφορίου Ουρανούπολης.
Εκεί ο Βησσαρίωνας και νοικοκυρές απο την όμορφη Ουρανούπολη μας έδειξαν πως φτιάχνονται τα μαστιχωτά μικρασιάτικα σαλπουρέκια, συνταγή την οποία έφεραν οι πρόγονοί τους από την ανατολή...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

"ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΠΑΡΘΕΝΗ

Ένας από τους σταθμούς μας στην Χαλκιδική είναι και το ήσυχο γραφικό λιμανάκι της Ολυμπιάδας. Εκεί συναντήσαμε την Λουλουδιά Αλεξιάδου, η οποία μεταφέρει στην Ολυμπιάδα τη γαστρονομική κληρονομιά των προγόνων της, σκύβοντας με ευλάβεια στις παραδόσεις, το ήθος και τον πολιτισμό τους...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

"ΠΙΡΟΣΚΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ

Δεύτερη μέρα του Ucook.gr στην Χαλκιδική και επόμενος προορισμός μας ήταν το Alexandros Palace Suites & Hotel....

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

MOUNT ATHOS AREA GOURMΕT

MOUNT ATHOS AREA GOURMΕ Το Γαστρονομικό μας ταξίδι στη Χαλκιδική, στο Mount Athos Area Gourmet άρχισε σήμερα με την ενότητα “Προσφυγική Κουζίνα”. Πρώτος μας σταθμός το εστιατόριο TZANIS στο νησάκι Αμμουλιανή...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

“ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΥΑ” - Αγνή Κομνηνού

“ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΥΑ” - Αγνή Κομνηνού Ένα καυστικά διασκεδαστικό μυθιστόρημα που περιγράφει τη ζωή της σύγχρονης Ελληνίδας, που προσπαθεί να τα προλάβει όλα. Όμως κάπου εκεί κρυμμένος, πνιγμένος στη ρουτίνα της καθημερινότητας, ο εαυτός της διεκδικεί να ζήσει ελεύθερος.
Αλήθεια θα τα καταφέρει;

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

13 Μαΐου 2012 – Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

13 Μαΐου 2012 – Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 13 Μαΐου σήμερα και είναι η ημέρα της μητέρας. Άλλη μία ημέρα που πρέπει να της δείξουμε την μεγάλη μας αγάπη και να της πούμε πόσο πολύ την αγαπάμε, είτε με λουλούδια, με κάποια κάρτα ή ετοιμάζοντας της το αγαπημένο της γλυκό.
Εμείς σήμερα σας έχουμε 3 πολύ εύκολες συνταγές για να πάρετε κάποια ιδέα για ένα γευστικό πιάτο.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Έρχονται οι «μαύρες» τομάτες!

Έρχονται οι «μαύρες» τομάτες! Ο «Μαύρος Γαλαξίας» (Black Galaxy), όπως την ονόμασαν, οφείλει το χρώμα του σε γονίδια παρόμοια με αυτά των blackberries, που κάνουν τον καρπό φωτοευαίσθητο. Έτσι όσο περισσότερο εκτίθεται στον ήλιο, τόσο πιο σκουρόχρωμος γίνεται.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Ποια είναι η πιο γλυκια δουλειά στον κόσμο;

Ποια είναι η πιο γλυκια δουλειά στον κόσμο; Για να ασχοληθείς με τη συγκεριμένη «παράδοξη» εργασία θα πρέπει να αποδεχτείς πρωτίστως δύο βασικούς όρους: Να ταξιδεύεις σε ολόκληρο τον κόσμο και να δοκιμάζεις όσο πιο πολλές σοκολάτες μπορείς!

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Πιείτε μπίρα μετά μουσικής!

Πιείτε μπίρα μετά μουσικής! Το «Tuned Pale Ale» δεν είναι ένα συνηθισμένο μπουκάλι μπίρας, όπως δηλώνουν οι σχεδιαστές του Matt Braun και Chris Mufalli, καθώς η ετικέτα που το συνοδεύει έχει τυπωμένη μια μουσική κλίμακα, η οποία διακόπτεται σε διάφορα σημεία με βελάκια.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Σαρώνει στις πωλήσεις το «ναζιστικό» κρασί!

Σαρώνει στις πωλήσεις το «ναζιστικό» κρασί! Το οινοποιείο Alessandro Lunardelli βρίσκεται στην ιταλική περιφέρεια Friuli-Venezia Giulia και ιδρύθηκε το 1968 από μια οικογένεια που είχε παράδοση στην παραγωγή οίνου.
Από το 1990 και μετά γνώρισε μεγάλη επιτυχία, εμφιαλώνοντας το δικό της κρασί, ενώ λίγο αργότερα εντύπωση προκάλεσε η νέα σειρά κρασιών της εταιρείας με την ονομασία «Historical Line» (Linea della storia).

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Το ακριβότερο σούσι στον κόσμο!

Το ακριβότερο σούσι στον κόσμο! Ένας Φιλιππινέζος σεφ, όμως, ο Angelito Araneta Jr, αποφάσισε να δημιουργήσει το ακριβότερο σούσι στον κόσμο, λαμβάνοντας επάξια μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για τη δημιουργία του, η οποία κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ περίπου 2.700 δολάρια τα πέντε τεμάχια!

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Μια μπίρα από… τυρί ροκφόρ!

Μια μπίρα από… τυρί ροκφόρ! «Η περίφημη The Blue Brew θα κάνει τους πότες… υπερήφανους», λένε εκπρόσωποι της βρετανικής Ένωσης Τυροκόμων Stilton και της Ζυθοποιίας Belvoir, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις για το εν λόγω εγχείρημα.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Έκλεβε παγετώνες για να κάνει παγάκια… γκουρμέ!

Έκλεβε παγετώνες για να κάνει παγάκια… γκουρμέ! Ένας Χιλιανός είχε τη φαεινή ιδέα, αντί να φτιάχνει παγάκια με τον παραδοσιακό τρόπο, να κάνει μερικά χιλιόμετρα παραπάνω μέχρι τον παγετώνα Jorge Montt Glacier στην Παταγονία, προκειμένου να αφαιρέσει πάνω από 5 τόνους πάγου!
Ο λόγος;

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Τρώει μόνο πίτσα επί 31 ολόκληρα χρόνια

Τρώει μόνο πίτσα επί 31 ολόκληρα χρόνια Μόνο πίτσα τρώει η Claire Simmons τα τελευταία 31 χρόνια. Τώρα οι γιατροί την προειδοποιούν ότι αν δεν κόψει αυτή τη συνήθεια της θα χάσει τη ζωή της.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Ζει τρώγοντας σφουγγάρια και σαπούνια!!!

Ζει τρώγοντας σφουγγάρια και σαπούνια!!! Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η 21χρονη οδοντιατρική νοσοκόμα Kerry Trebilcock έχει φάει πάνω από 4.000 σφουγγαράκια πιάτων και περισσότερα από 100 σαπούνια εξαιτίας μιας σπάνιας διαταραχής από την οποία πάσχει από το 2008.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Τούρτα με Ρεκόρ Γκίνες !

Τούρτα με Ρεκόρ Γκίνες ! Η «ψηλότερη» και βαρύτερη τούρτα στον κόσμο παρασκευάστηκε στην πόλη Luoyang της επαρχίας Henan στην Κίνα, λαμβάνοντας επάξια μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, αφού το ύψος της έφτασε τα 8 μέτρα και το βάρος της άγγιξε τους 2 τόνους!

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Μπίρα μεγαλώνει… το στήθος μέχρι και δύο νούμερα!

Μπίρα μεγαλώνει… το στήθος μέχρι και δύο νούμερα! Εταιρεία ζυθοποιίας στη Βουλγαρία παρασκευάζει την περίφημη ξανθιά μπίρα Bοhza, η οποία υπόσχεται να κάνει το όνειρο κάθε γυναίκας πραγματικότητα, καθώς μεγαλώνει το… γυναικείο μπούστο από ένα μέχρι και δύο νούμερα!

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Ένα συντριβάνι που ρέει… αλκοόλ!

Ένα συντριβάνι που ρέει… αλκοόλ! Έναν πρωτότυπο τρόπο για να προσελκύσει τουρίστες στο παραλιακό θέρετρο Μπατούμι βρήκε η Γεωργία: Θα κατασκευάσει στην πόλη ένα συντριβάνι από το οποίο θα μπορούν οι επισκέπτες -ντόπιοι και ξένοι- να γεύονται ένα δυνατό, τοπικό ποτό, αλλά μόνο για ένα τέταρτο της ώρας κάθε εβδομάδα!

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Δέκα λόγοι για να τρώμε σοκολάτα

Δέκα λόγοι για να τρώμε σοκολάτα Μια ευχάριστη είδηση για τους λάτρεις των γλυκών.
Η σοκολάτα αποτελεί για πολλούς ανθρώπους μια ένοχη απόλαυση. Έρευνες δείχνουν όμως ότι οι άνθρωποι που τρώνε συχνά σοκολάτα μπορεί να έχουν μικρότερο ποσοστό λίπους στο σώμα τους.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Πού φυτρώνει η τεκίλα;

Πού φυτρώνει η τεκίλα; Θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε αυθαίρετα «τεκιλολούλουδο», αφού αποτελεί τη βασική πηγή της τεκίλας, η οποία προέρχεται από τους χυμούς που υπάρχουν στο εσωτερικό του κορμού, και μάλιστα μετά από μια επίπονη διαδικασία απομάκρυνσης των αγκαθωτών φύλλων του.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

O πιο γλυκός… εκτυπωτής!

O πιο γλυκός… εκτυπωτής! Ερευνητής στη Βρετανία κατασκεύασε έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή που αντί για μελάνι, πλαστικό, ή κάποιο άλλο υλικό χρησιμοποιεί σοκολάτα! Ο Choc Creator που πωλείται μέσω διαδικτύου μπορεί να δημιουργεί σοκολατένιες λιχουδιές σε όποιο σχήμα και σχέδιο επιθυμεί ο κάτοχος του.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Διακοπές μέσα σε ένα κουτί… μπίρας!

Διακοπές μέσα σε ένα κουτί… μπίρας! «Η ιδέα μάς ήρθε από το Μουσικό Φεστιβάλ Smukfest που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Skanderborg, όπου η μπίρα ρέει άφθονη και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τη διαμονή του κόσμου.
Τα καταλύμματα είναι λίγα και έτσι σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε αυτό το πρωτότυπο κάμπινγκ...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Τριλογία Λαδιού & Σχεδιασμός Συσκευασίας από τον Junko Kirimoto

Τριλογία Λαδιού & Σχεδιασμός Συσκευασίας από τον Junko Kirimoto Ο Junko Kirimoto , έκανε το σχεδιασμό της συσκευασίας που παρουσιάζει αλλά και προστατεύει το πολύτιμο περιεχόμενό της, τα τρία premium ελαιόλαδα πριμοδότηση από την περιοχή της Carma...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Αλλάζουν τη συνταγή Coca Cola και Pepsi

Αλλάζουν τη συνταγή Coca Cola και Pepsi Σε αλλαγή της συνταγής των αναψυκτικών τους προχωρούν οι Coca-Cola και Pepsi Cola. Ο λόγος δεν είναι βέβαια η αλλαγή της γεύσης που έχει αγαπηθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά ένας νέος νόμος που ψηφίστηκε στην πολιτεία της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Φορητός Αποχυμωτής φρούτων!!

Φορητός Αποχυμωτής φρούτων!! Ένα ακόμα απίθανο gadget έρχετε να φέρει στην αγορά μία Ιαπωνική εταιρία.
Το όνομα του είναι Takara Tomy Gurefuru Chuchu και οι προπαραγγελίες έχουν ήδη αρχίσει. Πρόκειτε για ένα ειδικό παιχνίδι καλαμάκι το οποίο σε βοηθάει να απολαύσεις τον χυμό κατευθείαν από τα ίδια τα φρούτα!

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Πίτσα με το πάτημα ενός κουμπιού

Πίτσα με το πάτημα ενός κουμπιού   Έτσι απλά θέλετε να φάτε πίτσα.
Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου και να προσπαθήσετε να θυμηθείτε τι παραγγείλατε την τελευταία φορά.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΝΕΜΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΝΕΜΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ Το Ucook.gr διοργανώνει ένα γαστρονομικό ταξίδι στις 13 Μαΐου εμπνευσμένο από τις "Ανοιχτές Πόρτες" στα οινοποιεία της Ελλάδος.
Ένα ταξίδι που σίγουρα δε θα αφήσει κανέναν αδιάφορο μια που θα περιηγηθούμε μέσα στο Κτήμα Παλυβού και το φιλόξενο οινοποιείο του, θα μάθουμε όλα τα μυστικά για ένα ποιοτικό κρασί, θα μαγειρέψουμε συνταγές βασισμένες στο κρασί και θα απολαύσουμε ένα υπέροχο γεύμα μέσα στο οινοποιείο.
Το ταξίδι που διοργανώνουμε κρύβει πολλές γευστικές εκπλήξεις!!!

Δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής για λεπτομέρειες...

Add a comment
   

Εκλογές 2012 & Ξύλινη γλώσσα

Για άλλη μία Κυριακή έχουμε εκλογές και απ’ ότι λένε οι σημαντικότερες μετά την μεταπολίτευση.
Το πιστεύω και εγώ ότι είναι οι σημαντικότερες απλά προσθέτω : οι σημαντικότερες μέχρι τις επόμενες!
Στον πίνακα που βρήκα για εσάς θα δείτε 10 φράσεις που αναγράφονται σε καθεμία από τις τέσσερις στήλες...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Στην Ελλάδα το παγκόσμιο συνεδρίου της WACS το 2016!!

Συγχαρητήρια στην Ελληνική αποστολή που είναι στο 35η Wαcs World Congress στην Κορέα.
Συγχαρητήρια και μπράβο σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ο στόχος και το 2016 το παγκόσμιο συνέδριο θα γίνει στην χώρα μας...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Έργο Τέχνης από λεκέδες καφέ!

Έργο Τέχνης από λεκέδες καφέ! Η καλλιτέχνης Hong Yi,γνωστή και ως κόκκινη, σε μία μοναδική δημιουργία που κράτησε 12 ώρες έκανε αυτό που δεν φαντάζεστε...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Πρωτομαγιά εντός των... πράσινων αττικών τειχών

Αφήστε τη μελαγχολική σας διάθεση στο σπίτι και βγείτε μια βόλτα στις όμορφες, πράσινες «γωνιές» της πόλης, για να ανακαλύψετε την ομορφιά που βρίσκεται… κάτω από τη μύτη μας.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ δυνατότερης μπύρας!

Φαίνεται πως οι Γερμανοί δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους όσο αφορά την αγαπημένη τους μπύρα. Μερικές μόνο εβδομάδες μετά την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ δυνατότερης μπύρας από την Σκωτσέζικη μικροζυθοποιία BrewDog με την περίφημη Tactical Nuclear Penguin των 32%, η Γερμανική Schorschbräu κυκλοφορεί νέα...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΠΑΒΛΟΒΕΣ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ

Σήμερα σας προτείνουμε ένα υπέροχο και ανάλαφρο γλυκάκι...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Παγκόσμιο ρεκόρ μεγαλύτερου πιάτου Χούμους

Το μεγαλύτερο πιάτο Χούμους στον κόσμο και μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Guinness κατάφεραν να κερδίσουν 250 μάγειρες, οι οποίοι θέλουν να προσπαθήσουν να φτιάξουν και το μεγαλύτερο ταμπουλέ. Χρειάστηκαν 1.350 κιλά πουρέ ρεβιθιών και 400 λίτρα χυμό λεμονιού, καθώς και άλλα υλικά για την παρασκευή του τεράστιου αυτού πιάτου, που ζύγιζε 2 τόνους...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Τα 100 Πιο Περίεργα Εστιατόρια Του Κόσμου!!

Αρχίζουμε σήμερα ένα μοναδικό αφιέρωμα για όλα τα περίεργα και διαφορετικά εστιατόρια όλου του κόσμου που θα κρατήσει αρκετές εβδομάδες. Θα σας παρουσιάσουμε πράγματα που δεν θα τα πιστεύετε!! Αρχίζουμε λοιπόν με ένα μοναδικό εστιατόριο από την Ιαπωνία, που το παράξενο που έχει είναι...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΝΕΜΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Το Ucook.gr διοργανώνει ένα γαστρονομικό ταξίδι στις 13 Μαΐου εμπνευσμένο από τις "Ανοιχτές Πόρτες" στα οινοποιεία της Ελλάδος. Ένα ταξίδι που σίγουρα δε θα αφήσει κανέναν αδιάφορο μια που θα περιηγηθούμε μέσα στο Κτήμα Παλυβού και το φιλόξενο οινοποιείο του, θα μάθουμε όλα τα μυστικά για ένα ποιοτικό κρασί, θα μαγειρέψουμε συνταγές βασισμένες στο κρασί και θα απολαύσουμε ένα υπέροχο γεύμα μέσα στο οινοποιείο...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Αυγά για πρωινό αλλιώς μέρος β’

Η σημερινή ιδέα που σας έχω είναι γεμάτη πρωτοτυπία και πρέπει να έχετε πολύ μεγάλη περιέργεια για να την δοκιμάσετε...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Αυγά για πρωινό αλλιώς μέρος α’

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου αρέσει να τρώω αυγά, λουκάνικα και μπέικον για πρωινό.
Σίγουρα δεν σας δίνω κάποια συνταγή αλλά έναν διαφορετικό τρόπο σερβιρίσματος...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Χρησιμοποιήστε στην φρυγανιέρα σας σάντουιτς στη σχάρα με τυρί

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ λατρεύω ένα καλό σάντουιτς με τυρί στη σχάρα.
Δοκιμάστε το γύρισμα της φρυγανιέρας σας στο πλάι και ετοιμάστε έναν αυτοσχέδιο ψωμί με γκρατιναρισμένο τυρί...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Έφτασε το Knork!

Το Knork απαντά σε μια ερώτηση που κανείς δεν φαίνεται να έχει κάνει. Τι gadget ακόμα θα ανακαλυφθεί για την κουζίνα μου;

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

10 συμβουλές για καλύτερη διατροφή στο γραφείο

Είναι εύκολο να ακολουθήσεις διατροφικές συμβουλές στην ηρεμία του σπιτιού σου, αλλά όταν περνάς 12 ώρες την ημέρα στο γραφείο, το να συνεχίσεις να διατρέφεσαι υγιεινά είναι ένα μεγάλο καθημερινό στοίχημα.
Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να τα καταφέρετε...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Το Πρώτο Βιβλίο Στον Κόσμο Που Τρώγεται!!

Αυτό είναι το πρώτο βρώσιμο βιβλίο μαγειρικής του κόσμου. Το οποίο καταλήγει σαν λαζάνια , τίποτα λιγότερο. Είναι λίγο τρελή ιδέα, αλλά εγώ θα παραδεχτώ ότι και η εκτέλεση φαίνεται να είναι πολύ ωραία...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Έσβησε ο Δημήτρης Μητροπάνος…

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Δημήτρης Μητροπάνος, σε ηλικία 64 χρόνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Μητροπάνος «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς, αφήνοντας πίσω μία σπουδαία διαδρομή στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού. ...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Την παρέλυσε ένα χάμπουργκερ

Ο εφιάλτης της Στέφανι Σμιθ άρχισε ένα κυριακάτικο απόγευμα πριν από δύο χρόνια με το κλασικό αμερικανικό μπάρμπεκιου: χάμπουργκερ, πατάτες και σαλάτα. Σήμερα, η 22χρονη δασκάλα χορού από τη Μινεσότα είναι παράλυτη, έχοντας πέσει θύμα στη ρώσικη ρουλέτα μιας βιομηχανίας η οποία δεν υπόκειται σε κανέναν έλεγχο...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Σοκολάτα που δεν παχαίνει

Σύμφωνα με μια Σουηδική βιομηχανία σοκολάτας, την Barry Callebaut, η οποία έκανε έρευνες χρησιμοποιώντας μια διεθνή ομάδα από αναγνωρισμένους χημικούς τροφίμων, ανακαλύφθηκε πρόσφατα κατά λάθος ένα είδος σοκολάτας με λίγες θερμίδες...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Τα 50 νoστιμότερα πιάτα του κόσμου

Δύο ελληνικά πιάτα από δύο ελληνικά εστιατόρια συμπεριελήφθησαν από τους γευσιγνώστες του «Οbserver»- όλοι επαγγελματίες του χώρου, καταξιωμένοι σεφ- στις 50 καλύτερες νοστιμιές του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Σελίδα 7 από 20

sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV