Πρώτη η Ιταλία σαν προορισμός εμπειριών γαστρονομίας, μέσω της πλατφόρμας Airbnb.Πρώτη η Ιταλία σαν προορισμός εμπειριών γαστρονομίας, μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Στην πρώτη θέση των προτιμήσεων, για την Ευρώπη, έρχεται η Ιταλία σαν προορισμός εμπειριών γαστρονομίας. Σε παγκόσμια βάση, η Ιταλία έρχεται δεύτερη μετά τις ΗΠΑ, ενώ η ευρωπαϊκή χώρα είναι παγκόσμιος ηγέτης στις εμπειρίες γαστρονομίας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών στην πλατφόρμα.

Ωστόσο, η πρωτιά της Ιταλίας έγκειται στις γαστρονομικές εμπειρίες, την ώρα που το ιταλικό υπουργείο Πολιτισμού έχει ανακηρύξει το 2018 έτος γαστρονομίας. Οι εμπειρίες φαγητού/κρασιού παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ποσοστό κρατήσεων στην Ιταλία, σύμφωνα με την Airbnb, και αντιπροσωπεύουν το 37% της προσφοράς εμπειριών σε όλο τον κόσμο με μόλις 600 εμπειρίες διαθέσιμες.

Από το Νοέμβριο του 2016, το πρόγραμμα Εμπειριών της Airbnb έχει παρουσία σε μεγάλες ιταλικές πόλεις. Από το Μιλάνο ως τη Νάπολη προσφέρονται πάνω από 280 εμπειρίες στη χώρα που κυμαίνονται από την παραγωγή τυριού μέχρι την περιήγηση με τζιπ σε αμπελώνες.


Ucook.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV