Στην Ελλάδα το παγκόσμιο συνεδρίου της WACS το 2016!!

Στην Ελλάδα το παγκόσμιο συνεδρίου της WACS το 2016!!



Συγχαρητήρια στην Ελληνική αποστολή που είναι στο 35η Wαcs World Congress στην Κορέα.

Συγχαρητήρια και μπράβο σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ο στόχος και το 2016 το παγκόσμιο συνέδριο θα γίνει στην χώρα μας.
Συγχαρητήρια που στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε μερικοί άνθρωποι δεν λογάριασαν το κόστος (οικονομικό πάντα) γιατί πλέον μας έκαναν οτιδήποτε να το μετράμε έτσι και προσφέρανε κάποια προϊόντα ώστε να πάρουν οι σύνεδροι στην Κορέα μια γεύση από Ελλάδα.
Όλοι μαζί τώρα πρέπει να καταλάβουν και να οργανωθούν ώστε να περιμένουμε το συνέδριο Wacs στην Ελλάδα.
Την Ελλάδα όχι αυτής της χρεοκοπίας αλλά της φιλοξενίας.
Την Ελλάδα του φιλότιμου και τις ανθρωπιάς όχι της οικονομικής εξαθλίωσης και τις πείνας.
Εύχομαι να έρθουν και άλλες τέτοιες επιτυχίες ώστε να μας δώσουν τη δύναμη και το κουράγιο(όχι το ειρωνικό «καλό κουράγιο» που είπε ο Όλι Ρέν και έχει μείνει στην ιστορία) αλλά εκείνο που θα μας κάνει όλους να αλλάξουμε σελίδα και να γράψουμε εμείς ιστορία.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

Σπύρος Δόσης

Ακολουθεί η επιστολή της Ελληνικής Αποστολής
Αγαπητοί φίλοι ,μέλη της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδας,συνάδελφοι μάγειροι και ζαχαροπλάστες ,μαθητές όλων των σχολών γαστρονομικών και τουριστικών σχολών της χώρας μας, με μεγάλη συγκίνηση σας ανακοινώνω απο το Daegeon της Νότιας Κορέας ότι η χώρα μας κατάφερε να ψηφισθεί πρώτη στη διεκδίκηση του παγκόσμιου συνεδρίου της WACS για το 2016. Μία πολύδύσκολη μάχη 6 ημερών με σπουδαίους συνυποψήφιους στη παγκόσμια κοινότητα όπως ήταν η Τουρκία και η Νότιος ΑΦρική. Έγιναν δύο ψηφοφορίες . Στην πρώτη απο τις 73 χώρες που ψήφισαν η Ελλάδα ήλθε πρώτη με 27 ψήφους,η Νότιος Αφρική δεύτερη με 24 και η ΤΟυρκία αποκλείστηκε Τρίτη με 22 ψήφους. Στη δεύτερη ψηφοφορία η Ελλάδα Πήρε την πρώτη θέση με 51 ψήφους.

Πολύ μεγάλη επιτυχία για μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα και με την οικονομική κατάσταση που όλοι μας ανέφεραν ως αδυναμία,αλλά το ξεπεράσαμε με την παρουσία μας και το πρόγραμμα που τους παρουσιάσαμε.

Μας περιμένει όλους πολύ δουλειά διότι στο συνέδριο του 2016 δύο χιλίαδες σύνεδροι σεφ απο ογδόντα χώρες όλου του κόσμου θαα μεταφέρουν τι σημαίνει ΕΛληνική γαστρονομία και φιλοξενία σε όλα τα μέρη της γής.

Επίσης μας περιμένει όλους μια μοναδική εμπειρία που θα τη ζήσουμε έντονα όλοι μαζί.. Αισθανθήκαμε όλη η αποστολή πολύ υπερήφανοι που είμαστε Ελληνες.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ΕΛληνες Αρχιμάγειρες και Αρχιζαχαροπλάστες για αυτά που έχουμε κτίσει στην Ελληνική γαστρονομία.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV