ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΟΡΟΣ-ΥΔΡΑ-ΑΙΓΙΝΑ

Γαστρονομική Μονοήμερη Κρουαζιέρα σου UCOOK.GR σε Πόρο-Ύδρα-Αίγινα



Στις 15 Ιουλίου το Ucook.gr πάει κρουαζιέρα με καπετάνιο τον Βησσαρίωνα Παρθένη και την Pleasure Cruises η οποία διακρίνεται για την πολυετή εμπειρία στο χώρο. Θα σας ταξιδέψουμε στις ομορφιές του Αργοσαρωνικού με το πλήρως ανακαινισμένο Aegean Glory.
Στόχος μας είναι αυτή η κρουαζιέρα να αποτελέσει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για όλους εσάς, τόσο ταξιδιωτική όσο και γαστρονομική. Εκτός από τα σεμινάρια και τα υπέροχα Ελληνικά νησιά θα χαλαρώσουμε και θα απολαύουμε το ποτό μας στην πισίνα ή στα άνετα σαλόνια του πλοίου.
Θα γευτούμε τον πλούσιο μπουφέ με φαγητά που θα ετοιμαστούν με την επιμέλεια του Ucook.gr, τα οποία σίγουρα θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.
Ευχόμαστε να περάσουμε όλοι μαζί άλλο ένα υπέροχο Γαστρονομικό Ταξίδι.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής για λεπτομέρειες...

Πρόγραμμα Κρουαζιέρας

ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
08.15 – Αναχώρηση για Πόρο (Πύλη Ε2).
(Υπάρχει δυνατότητα ολοήμερης στάθμευσης στο λιμάνι μπροστά από το πλοίο χωρίς χρέωση)

ΠΟΡΟΣ
10.30 – Άφιξη στον Πόρο, ένα γραφικό νησί, σε μικρή απόσταση από την Πελοπόννησο, ένα πράσινο παράδεισο από λεμονιές και πεύκα.
11.25 – Το πλοίο αναχωρεί για Ύδρα.

ΥΔΡΑ
12.15 – Άφιξη στην Ύδρα, ένα από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά. Το αμφιθεατρικό λιμάνι της Ύδρας προσφέρει μια ποικιλία από γραφικές υπαίθριες ταβέρνες, καφετέριες και καταστήματα. Δυνατότητα για μπάνιο.
14.30 – Αναχώρηση για Αίγινα.
Κατά την διάρκεια του ταξιδιού θα υπάρχει πλούσιο γεύμα (buffet) επί του πλοίου το οποίο θα το έχει επιμεληθεί το Ucook.gr.
15.30 Σεμινάριο μαγειρικής επί του πλοίου από τον Βησσαρίωνα Παρθένη.

ΑΙΓΙΝΑ
16.15 – Άφιξη στην Αίγινα.
Δυνατότητα επίσκεψης στο Ναό του Αγίου Νεκταρίου, στο Ναό της Αφαίας, για Πανοραμική εκδρομή ή για μπάνιο (Προαιρετικά).
Κατά την παραμονή μας στην Αίγινα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη και σεμινάριο ζαχαροπλαστικής στο πιο γνωστό και παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο που υπάρχει στο νησί το ΑΙΑΚΕΙΟΝ το οποίο μετράει πάνω από 50 χρόνια ιστορίας.
18.00 – Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά.
Κατά τη διάρκεια της επιστροφής μπορείτε να ξεκουραστείτε στα πολυτελή σαλόνια ή καταστρώματα του πλοίου ή να χορέψετε στη DISCO.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
19.30 – Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά.

Κόστος Συμμετοχής
. Μέλος Ucook Club - 49€
. Μη μέλος Ucook Club - 90€
. Παιδιά μέχρι 4 ετών - Δωρεάν
. Παιδιά 4 - 12 ετών - 29€


Δήλωση συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αν δεν είσαι ήδη μέλος του Ucook.gr
Γίνε μέλος πατώντας εδώ...

Η τιμή της κρουαζιέρας συμπεριλαμβάνει: φόρους επιβιβάσεως και αποβιβάσεως, μεσημεριανό φαγητό επί του πλοίου, 1 σεμινάριο μαγειρικής, 1 σεμινάριο ζαχαροπλαστικής, τετράδιο συνταγών Ucook, τη χρήση όλων των χώρων του πλοίου συμπεριλαμβανομένης της πισίνας και της DISCO και τις υπηρεσίες του πληρώματος, Αρχηγός/συνοδός της εκδρομής, ΦΠΑ.

Δεν συμπεριλαμβάνονται: Οι προαιρετικές εκδρομές στην Αφαία, στο Ναό του Αγίου Νεκταρίου καθώς και η Πανοραμική εκδρομή στην Αίγινα . Εισιτήρια για τις εκδρομές πωλούνται επί του πλοίου.

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό - τυχόν αλλαγές στη σειρά των λιμανιών ή στην ώρα παραμονής εξαρτώνται από την κίνηση των πλοίων στα λιμάνια και τις καιρικές συνθήκες.

Οι ακριβείς ώρες άφιξης και αναχώρησης ανακοινώνονται στο πλοίο και τηρούνται αυστηρά για την ομαλή διεξαγωγή του δρομολογίου.

Άλλες αλλαγές όπως η ώρα των γευμάτων, οι προαιρετικές εκδρομές κ.ο.κ. μπορούν να γίνουν για να εξασφαλίσουν την άνεση των επιβατών.

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί με το κρουαζιερόπλοιο AEGEAN GLORY της εταιρείας PLEASURE CRUISES.




blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV