Τα 100 Πιο Περίεργα Εστιατόρια Του Κόσμου!!

Τα 100 Πιο Περίεργα Εστιατόρια Του Κόσμου!!



Αρχίζουμε σήμερα ένα μοναδικό αφιέρωμα για όλα τα περίεργα και διαφορετικά εστιατόρια όλου του κόσμου που θα κρατήσει αρκετές εβδομάδες. Θα σας παρουσιάσουμε πράγματα που δεν θα τα πιστεύετε!! Αρχίζουμε λοιπόν με ένα μοναδικό εστιατόριο από την Ιαπωνία, που το παράξενο που έχει είναι…

No1 Kayabukiya Tavern στην Ιαπωνία

Ένα μοναδικό εστιατόριο όπου όσο και να ψάξετε δε θα βρείτε κανένα σερβιτόρο. Αυτό δεν πάει να πει ότι δε θα εξυπηρετηθείτε μια που το κατάστημα διαθέτει μαϊμούδες! Καλά ακούσατε στο κατάστημα εργάζονται ο ιδιοκτήτης, η γυναίκα του και 2 αξιολάτρευτα μαϊμουδάκια. Σίγουρα εκτός από τα μαϊμουδάκια το άλλο δύσκολο είναι ότι πρέπει να καθίσετε στο πάτωμα και να τεντώσετε τα πόδια σας κάτω από το τραπέζι για να μπορέσετε να φάτε γιατί είναι αρκετά χαμηλά.
Η μαϊμού πηγαίνει από τραπέζι σε τραπέζι μόνη της χωρίς την εντολή του ιδιοκτήτη και φέρνει καταλόγους. Το κακό είναι ότι οι ιδιοκτήτες δεν μιλούν πολύ καλά αγγλικά για να βοηθήσουν στην παραγγελία.
Αφού τελειώσει το γεύμα όλοι καλούνται σε ένα άλλο δωμάτιο, όπου υπάρχει μια μικρή σκηνή και μία άλλη μαϊμού η οποία παρουσιάζει ένα χαριτωμένο show. Ένα μοναδικό γεύμα που σίγουρα μένει χαραγμένο στη μνήμη σου για πάντα και σίγουρα διαφέρει από ναούς και κήπους!
Σημείωση: Το εστιατόριο βρίσκετε σε μία μικρή πόλη την Utsunomiya. Στην Ιαπωνία δεν υπάρχει φιλοδώρημα στο εστιατόριο αλλα στο συγκεκριμένο υπάρχει ένα βάζο, όπου μπορείτε να αφήσετε κάτι για τη συντήρηση των πιθήκων.

Όσοι θέλουν να κλείσουν τραπέζι εδώ είναι η ιστοσελίδα του εστιατορίου:

Kayabukiya Tavern


Δείτε και ένα σχετικό Video για να πάρετε μία ιδέα




blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV