ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - BANSKO 2013

Γιορτάστε το ΟΧΙ λέγοντας ΝΑΙ στο Γαστρονομικό Ταξίδι του UCOOK.GR 


BANSKO 2013


Το Ucook διοργανώνει άλλο ένα γαστρονομικό ταξίδι στο Bansko της Βουλγαρίας. Ένας υπέροχος προορισμός όπου για 4 ημέρες, μαζί με τον Βησσαρίωνα Παρθένη, θα ανακαλύψουμε τις γεύσεις που κρύβει η Βουλγαρία, τόσο σε γαστρονομικό επίπεδο όσο και στην ποιότητα και αυθεντικότητα των τοπικών προϊόντων. Το ταξίδι που διοργανώνουμε κρύβει πολλές εκπλήξεις !! Δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής για λεπτομέρειες: 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 25-28/10/2013 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/10/2013 
02:00 – Αναχώρηση από Αθήνα 
07:30 – Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη 
13:30 - Άφιξη στο ξενοδοχείο μας Maria-Antoaneta Residence και τακτοποίηση στα δωμάτια. 
16:00 - Ραντεβού στην είσοδο του ξενοδοχείου και αναχώρηση για μία ξεχωριστή παραδοσιακή ταβέρνα , όπου θα έχετε την δυνατότητα να ψήσετε μόνοι σας τα κρέατα σε ψησταριά ενσωματωμένη στο τραπέζι! Στο Μπάνσκο υπάρχουν πολλές παραδοσιακές ταβέρνες, τα λεγόμενα Mehana. Την πρώτη ημέρα επιλέγουμε μια από τις πιο ξεχωριστές, το "La scara". Αφού απολαύσουμε φαγητό, μουσική κι ίσως και λίγο χορό, επιστρέφουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο. 
21:00 - χαλαρή βόλτα στο γραφικό χωριό. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/10/2013 
08:00 – 10:00 - ΠΡΩΙΝΟ 
10:30 - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ για μια βόλτα στο Τσάλιν Βαλόγκ (Chalin Valog). Σε ένα χώρο με πολύ καλή υποδομή, δίπλα στη λίμνη θα απολαύσουμε ένα μοναδικό Σεμινάριο Μαγειρικής με τοπικές γεύσεις. Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με την γευσιγνωσία των φαγητών συνοδεία τοπικού κρασιού. 
18:30 – Επίσκεψη στο μοναστήρι Rilla το οποίο είναι το μεγαλύτερο ορθόδοξο μοναστήρι της Βουλγαρίας.  (Προαιρετική)

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/10/2013 
08:00 – 10:00 - ΠΡΩΙΝΟ 
10:30 - Αναχώρηση για μία παραδοσιακή μονάδα επεξεργασίας κρεάτων. 
12:00 – Σεμινάριο μαγειρικής με συνταγές βασισμένες στα προϊόντα της μονάδας. 
14:00 - Άφιξη στο εστιατόριο motikata στην περιοχή Τσάλιν Βαλόγκ (Chalin Valog) όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να γευτείτε εκπληκτικό φαγητό στην φύση. Για τους λάτρεις της περιπέτειας , δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο ψάρεμα πέστροφας. 
18:00 - Σεμινάριο μαγειρικής με τον Chef του ξενοδοχείου με παραδοσιακές συνταγές. 
20:30 - Οι τελευταίες βόλτες στο χωριό και τα απαραίτητα ψώνια. Πολλά καταστήματα με παραδοσιακά αναμνηστικά. 
22:00 – Πάρτυ αποχαιρετισμού με πολύ χορό και ποτό!! 

ΔΕΥΤΕΡΑ 28/10/2013 
08:00 – 10:00 ΠΡΩΙΝΟ 
12:00 - Αναχωρούμε. Επιστρέφουμε αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα. 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
• Μονόκλινο - 215 Ευρώ
• Δίκλινο (Το άτομο) - 180 Ευρώ 
• Παιδιά 4 μέχρι 12 ετών - 130 Ευρώ
• Παιδιά μέχρι 4 ετών - δωρεάν

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 
• Διαμονή με 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Maria-Antoaneta Residence
• Πρωινό καθημερινά. 
• Γεύμα καθημερινά. 
• Μεταφορές, περιηγήσεις και ξεναγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν. 
• 3 Σεμινάρια Μαγειρικής. 
• Πικ – νικ στο ποτάμι. 
• Επίσκεψη σε παραδοσιακή μονάδα επεξεργασίας κρεάτων. 
• Επίσκεψη στο Μοναστήρι Rilla (Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ)
• Αρχηγός/συνοδός της εκδρομής 
• Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης 

ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
•14 ημέρες πριν την άφιξη δεν γίνεται χρέωση.
•9 - 13 ημέρες πριν την άφιξη, χρέωση 30% επί του συνόλου.
•4 - 8 ημέρες πριν την άφιξη, χρέωση το 50% επί του συνόλου.
•0 - 3 100% επί του συνόλου.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει η να τροποποιήσει το προκαθορισμένο πρόγραμμα της εκδρομής, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Αυτό γίνεται για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος της εκδρομής προς διευκόλυνση του ταξιδιώτη.

Δείτε το ξενοδοχείο Maria-Antoaneta Residence πατώντας εδώ...




blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV