ΜΕΛΙ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΜΕΛΙ ΟΛΥΜΠΟΥ



Μέλι Ακακίας από τη Mathos Exclusive μου είπε η Κυρία Μαρία Παπακώστα όταν μου έστειλε το δελτίο τύπου, ενημερώνοντας για το προϊόν της εταιρίας.
Υπέρ των νέων και Ελληνικών προϊόντων πάντα εγώ απάντησα τηλεφωνικά και μίλησα με την Κυρία Παπακώστα που πρέπει να πω ότι ήταν ευγενικότατη και πολύ κατατοπιστική για το μέλι αλλά και για τα άλλα προϊόντα της εταιρίας.
Δόθηκαν τα στοιχεία αποστολής γιατί δεν κρατιόμουν και ήθελα να δοκιμάσω το μέλι και άρχισα να μετρώ τις μέρες αντίστροφα μέχρι να το παραλάβω.

Επιτέλους το εν λόγω μέλι ήταν στα χέρια μου, σε πολύ καλό χρόνο αλλά σε τέλεια συσκευασία συνοδευόμενο από μία κάρτα με τους χαιρετισμούς της κυρίας Παπακώστα!
Τυλιγμένο πολύ καλά και προσεκτικά με τρόπο τέτοιο ώστε να συγχωρέσει και τα πιθανά ταρακουνήματα του μεταφορέα.
Η γεύση του υπέροχη , βελούδινη και το άρωμά του μόλις ανοίγεις το κουτί μεθυστικό και το χρώμα του χρυσαφένιο.
Συνδυάζεται άνετα με πολλούς τρόπους στην κουζίνα και όχι μόνο, όλες τις ώρες! Προσωπικά θα πρότεινα να μπαίνει στο τελείωμα του φαγητού ή του γλυκού.
Συνιστάται για την αϋπνία και για να ηρεμεί το νευρικό σύστημα.
Αυτό το μέλι εκτιμάται ιδιαίτερα από τα παιδιά, καθώς έχει γεύση γλυκιά αλλά όχι έντονη. Ανάλαφρη, φίνα γεύση ιδανική για τους λάτρεις του ιδιαίτερου.
Θα το βρείτε στο www.Mathos-Exclusive.com
Σας το προτείνω σίγουρα να το προμηθευτείτε και να το δοκιμάσετε με κάποιες από τις γευστικές συνταγές μας , αλλά και τις συνταγές ομορφιάς!

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΟΥΣΚΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ
ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΓΛΑΣΣΟ ΑΠΟ ΜΕΛΙ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
ΦΕΤΑ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΑΣ

ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Βησσαρίων Παρθένης


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV