ΜΟΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ



50 γρ σκούρα σοκολάτα (περιεκτικότητα σε κακάο 60%)
4 ολόκληρους καρπούς κάρδαμο
1/4 κ.γ. τριμμένο κόλιαντρο
600 ml γάλα
4 κ.σ. μέλι
200 ml φρέσκο εσπρέσο

Τρίβουμε τη σοκολάτα. Βγάζουμε τα σπόρια του κάρδαμου απο τον καρπό και τα χτυπάμε στο γουδί. Τα ρίχνουμε στο γάλα μαζί με το κόλιαντρο και τη σοκολάτα και αφήνουμε το μείγμα να πάρει βράση. Ρίχνουμε το μέλι και ανακατεύουμε αργά. Μοιράζουμε τον εσπρέσο στις κούπες και, τέλος, τις γεμίζουμε με το γάλα.


Κύριο Συστατικό : Γάλα
Είδος : Ποτό
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV