ΧΑΒΑΗ ΣΕΙΚ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ



250ml γάλα καρύδας
250ml χυμός ανανά
125ml σιρόπι σοκολάτα(έτοιμο)
2κ.σ.ρούμι
250ml παγώτο σοκολάτας
κομμάτια φρούτων για γαρνίρισμα

Βάζουμε 4 ποτήρια για κοκτέιλ στον πάγο για περίπου 30’. Για το σέικ χτυπάμε στο μίξερ το γάλα καρύδας, τον χυμό ανανά, το σιρόπι σοκολάτας και το ρούμι να γίνουν αφρός. Με το κουτάλι του παγωτού βάζουμε μπάλες παγωτού σοκολάτας στα παγωμένα ποτήρια. Γεμίζουμε τα ποτήρια με το σέικ και γαρνίρουμε με κομμάτια φρούτων.


Κύριο Συστατικό : Γάλα καρύδας
Είδος : Ρόφημα
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV