ΚΡΕΜΑ ΙΡΛΑΝΔΙΚΗ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ



250γρ. κρέμα γάλακτος
2κ.σ.καφές της στιγμής
2κ.σ.σιρόπι σοκολάτας
4 αυγά
250ml ουίσκι ιρλανδικό
170ml κρέμα γάλακτος
170ml γάλα συμπυκνωμένο
2κ.σ.λικέρ κρέμα κακάο
2κ.σ.ζάχαρη

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να σφίξει πολύ καλά. Αναμειγνύουμε τη σκόνη καφέ μέσα στο σιρόπι σοκολάτας. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά να γίνουν μια λεία κρέμα και ανακατεύοντας προσθέτουμε το ουίσκι. Κατόπιν προσθέτουμε το μείγμα καφέ και σοκολάτας καθώς και τα υπόλοιπα συστατικά στα αυγά και τα χτυπάμε όλα καλά μεταξύ τους. Τέλος, τη διπλή κρέμα γάλακτος. Αδειάζουμε την ιρλανδική κρέμα σε δοχείο με καπάκι και τη βάζουμε στο ψυγείο ώσπου να τη σερβίρουμε.


Κύριο Συστατικό : καφές
Είδος : Καφές
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV