ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ



1λ.γάλα
2 μπαστουνάκια κανέλας
4κ.σ.κακάο
50γρ. ζάχαρη
115γρ. ελαφρώς πικρή σοκολάτα
75ml κρέμα γάλακτος

Βάζουμε το γάλα και την κανέλα σε μια κατσαρόλα και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Αναμειγνύουμε το κακάο με 100γρ. καυτό γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί. Προσθέτουμε τη ζάχαρη. Κομματιάζουμε την σοκολάτα. Τη ρίχνουμε στο γάλα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το διαλυμένο κακάο και ανακατεύουμε προσεκτικά. Βγάζουμε τα μπαστουνάκια κανέλας από τη σοκολάτα που τη μοιράζουμε σε 4 ποτήρια. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σφιχτή και τη βάζουμε πάνω στην καυτή σοκολάτα. Τη σερβίρουμε κατά βούληση π.χ. πασπαλισμένη με κακάο.


Κύριο Συστατικό : Γάλα
Είδος : Ρόφημα
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV