ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΧΥΜΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ



2 ώριμες κομμένες ντομάτες
2 κόκκινες πιπεριές, ξεσποριασμένες και κομμένες σε χοντρα κομμάτια
2 μέτρια αγγούρια, καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
6 φρέσκα κρεμμυδάκια, μόνο το άσπρο μέρος
2 φλιτζάνια χυμό ντομάτας
1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
λίγο ταμπάσκο σος
αλάτι και πιπέρι
κοτσάνια σέλινο για το σερβίρισμα

Ανακατεύετε την ντομάτα, την πιπεριά, το αγγούρι, το κρεμμυδάκι, το χυμό ντομάτας και λεμονιού και την ταμπάσκο σος και τα δουλεύετε στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν λείος πουρές.Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και περισσότερο χυμό ντομάτας για να βγουν τουλάχιστον 5 ποτήρια. Τα ανακατεύετε λίγο ακόμα.Ρίχνετε το χυμό σε κανάτα, τον σκεπάζετε και τον παγώνετε. Σερβίρεται με ένα κοτσάνι σέλινο σε κάθε φλιτζάνι για το ανακάτεμα.


Κύριο Συστατικό : Ντομάτα, Πιπεριά
Είδος : Ποτό
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV