ΣΑΛΤΣΑ ΤΑΡΤΑΡ



2 κούπες μαγιονέζα
2 κουταλιές ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί
1 κουταλιά κάπαρη
1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό

Βάζουμε σε ένα μπολ την μαγιονέζα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Αν η σάλτσα μaς γίνει πολύ πηχτή αραιώνουμε με λίγο ξύδι ή λεμόνι ή νερό. Η σάλτσα αυτή (όπως οι περισσότερες άλλωστε) έχει πολλές παραλλαγές. Μπορούμε να προσθέσουμε φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, κρεμμύδι (βολβό) ψιλοκομμένο. Επίσης το αγγουράκι μπορεί να είναι φρέσκο αντί για τουρσί ή το τουρσί να είναι ανάμικτο.


Κύριο Συστατικό : Λίπος από ταψί ψητού
Είδος Πιάτου : Σάλτσα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV