ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ



300 γρ. ταραμάς λευκός
2 μεγάλες φέτες (ψίχα) ψωμιού
2 φλιτζάνια λάδι
λεμόνι όσο θέλετε
1/2 κρεμμύδι προαιρετικό
μαϊντανός

Μουσκεύετε το ψωμί και το στύβετε πολύ καλά. Εάν θέλετε μπορείτε να το περάσετε 2 βόλτες από τον πολυκόφτη. Ανακατεύουμε συνεχώς τον ταραμά και προσθέτουμε λίγο λίγο το ψωμί. Μόλις αυτά τα δύο ανακατευτούν μεταξύ τους πάρα πολύ καλά, προσθέτουμε το λάδι λίγο λίγο μαζί με το λεμόνι. Εδώ εάν θέλετε προσθέτετε το κρεμμύδι τριμμένο. Γαρνίρετε με μαϊντανό και ελιές.

ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ
Κύριο Συστατικό : Ταραμάς
Είδος Πιάτου : Σάλτσα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Μούλτι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV