ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΛΤΟΣ ΕΛΙΑΣ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ



2 φλιτζάνια ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά ρίγανη
4 κουταλιές κάπαρη
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
4 κουταλιές ελαιόλαδο

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλεντερ τα πολτοποιούμε και χρησιμοποιούμε το μίγμα 2-3 ώρες μετά.


Κύριο Συστατικό : Ελιές
Είδος Πιάτου : Σάλτσα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV