ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΚΙΜΑ



300γρ. κιμά ανάμικτο (χοιρινό και μοσχαρίσιο)
1 μέτριου μεγέθους κρεμμύδι
1 ½ κούπες ντοματάκια αποφλοιωμένα
3 κουταλιές λευκό κρασί
5 κουταλιές ελαιόλαδο
½ κουταλάκι κανέλα
αλάτι
πιπέρι

Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίστε ελαφρά το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τον κιμά, αλατοπιπερώστε και τσιγαρίστε τον για μερικά λεπτά. Ρίξτε την κανέλα και σβήστε τον κιμά προσθέτοντας το λευκό κρασί. Αφήστε τον να κοχλάσει για 2-3 λεπτά, προσθέστε τα ντοματάκια, και αλατοπιπερώστε. Ψήστε σε μέτρια φωτιά έως ότου απορροφηθούν τα περιττά υγρά, για περίπου 20 με 25 λεπτά.


Κύριο Συστατικό : Κιμάς
Είδος Πιάτου : Σάλτσα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20-25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV