ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΙΑ



1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 1/2 κουταλιά της σούπας λάδι
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1/4 του κουταλιού του γλυκού τριμμένο θυμάρι ξερό
1/2 κούπα τυρί κρέμα
λίγο λιωμένο σκόρδο
1/2 κρέμα γάλακτος
130 γρ. τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
4 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι
πιπέρι

Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ώσπου να μαραθεί. Προσθέτουμε την ρίγανη και το θυμάρι. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα του τυριού με το λιωμένο σκόρδο και την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι. Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε, τα ρίχνουμε στο τηγάνι και τα ανακατεύουμε καλά με την κρέμα. Ρίχνουμε την μοτσαρέλα και την παρμεζάνα. Αν χρειάζεται προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.


Κύριο Συστατικό : Τυρι
Είδος Πιάτου : Σάλτσα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV