ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ



1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
3 ντομάτες φρέσκιες και 1 κουταλιά της σούπας πελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό ή
1 κουτί ντοματάκια και 1 κουταλιά της σούπας πελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό
1/2 κουταλιά γλυκού ζάχαρη
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να ροδίσει. Τα ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε την ντομάτα, λίγη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και ανάλογο νερό. Αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι ν' απορροφηθεί το νερό.


Κύριο Συστατικό : Ντομάτα
Είδος Πιάτου : Σάλτσα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV