ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΡΙΝΑΡΑ



1/4 φλιτζανιού λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας φρεσκοκομμένο μαϊντανό
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο βασιλικό
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου
1 κουταλάκι τσαγιού ρίγανη
1/2 κουταλάκι τσαγιού θυμάρι
1/2 Κουταλάκι μπελτέ ντομάτας
1 κονσέρβα ντοματάκια
αλάτι
πιπέρι

Χτυπήστε στο μπλέντερ τα ντοματάκια. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και σοτάρετε τα κρεμμύδια για 15 λεπτά. Προσθέστε τον μαϊντανό, βασιλικό, σκόρδο, ρίγανη, θυμάρι. μπελτέ και σοτάρετε για 2-3 λεπτά ακόμη. Προσθέστε το χυμό τα ντοματάκια και ανακατέψτε καλά. Αλατοπιπερώστε. Σιγοβράστε για 30 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Εάν η σάλτσα γίνεται πολύ πηχτή αραιώστε με λίγο χυμό ντομάτας. Αποσύρετε από την φωτιά αφήστε να κρυώσει λίγο και αδειάστε το σε ένα μπολ και σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό : Πελτές Τομάτας
Είδος Πιάτου : Σάλτσα
Περίσταση : Μπάρμπεκιου
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 45 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV