ΝΤΙΠ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ



1-2 αβοκάντο
60 γρ. ροκφόρ τυρί λιωμένο
2 κουταλιές σούπας ξινόγαλα
1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού
λάδι
αλάτι
πιπέρι

Καθαρίζετε τα αβοκάντο,τα λιώνετε.Θα πρέπει να βγάλετε περίπου 1 φλιτζάνι.Προσθέτετε το τυρί και το ξινόγαλα.Τα ανακατεύετε καλά.Ρίχνετε το χυμό λεμονιού και αρκετό λάδι για να γίνει το μείγμα λείο.Προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.Βάζετε το μείγμα σε μπολ,το σκεπάζετε και το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρετε.

dip me rokfor kai avokanto
Κύριο Συστατικό : Αβοκάντο
Είδος Πιάτου : Σάλτσα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 1
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV