ΣΑΛΤΣΑ ΑΪΟΛΙ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΛΑΣΙΚΗ)



5 σκελίδες σκόρδο
1 κρόκο αυγού
1 πατάτα βρασμένη
250 γρ ελαιόλαδο
μισό λεμόνι
αλάτι
πιπέρι

Καθαρίστε το σκόρδο και κοπανίστε το στο γουδί.Έπειτα,προσθέστε διαδοχικά τη ζεστή πατάτα και τον κρόκο,χτυπώντας συνέχεια στο γουδί,κι έπειτα ενσωματώστε λίγο-λίγο το λάδι και το λεμόνι.Διατηρήστε σε δροσερό μέρος.Χρησιμοποίηση:Ψάρια κρύα,ωμά λαχανικά,λαχανικά βρασμένα στον ατμό.


Κύριο Συστατικό : Σκόρδο
Είδος Πιάτου : Σάλτσα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Γαλλία
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 1
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV