ΣΑΛΤΣΑ ΤΑΧΙΝΙ



150 γρ. Ταχίνι
45 γρ. Χυμός λεμόνι
90 γρ. Ελαιόλαδο
130 γρ. Νερό χλιαρό
5 γρ. Σκόρδο λιωμένο
1/4 ματσάκι Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ταχίνι με το λεμόνι. Προσοχή η σάλτσα σε αυτό το σημείο θα πήξει πολύ. Μην ανησυχείτε. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα προσθέτοντας το νερό σιγά-σιγά. Η υφή της σάλτσας μας θα διορθωθεί. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε σε ένα μπολ με ψωμί φρυγανισμένο. Είναι γενικά πολύ ωραίο σαν ντιπ.


Κύριο Συστατικό : Ταχίνι
Είδος Πιάτου : Ντιπ
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 1
Πηγή : Kerasma


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV