ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ



1 κονσέρβα άσπρα φασόλια (400 γρ)
1 κονσέρβα τόνο στο νερό του (200 γρ)
1/2 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 ματσάκι μαϊντανό
2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
8 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Στραγγίζουμε σε δύο ξεχωριστά σουρωτήρια τα φασόλια και τον τόνο.Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια,τα πλένουμε και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες.Πλένουμε το μαϊντανό,τον στεγνώνουμε και τον ψιλοκόβουμε.Αναμειγνύουμε τα υλικά σε μια σαλατιέρα.Θρυμματίζουμε τον τόνο με ένα πιρούνι και τον ρίχνουμε μέσα στη σαλάτα.Αναμειγνύουμε σε ένα μπολάκι το μπαλσάμικο,το λάδι,αλάτι και πιπέρι.Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.Την αφήνουμε να τραβήξει 30 λεπτά και σερβίρουμε.


Κύριο Συστατικό : Φασόλια
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV