ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΩΜΟ ΞΙΝΟΛΑΧΑΝΟ (ΣΟΥΚΡΟΥΤ)



200 γρ ωμό ξινολάχανο (σουκρούτ)
4 κουτ. σούπας σταφίδες
1 κουτ. σούπας μέλι
1 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος λάιτ
1 κουτ. σούπας φουντούκια σε σκόνη
2 μήλα γκόλντεν
1 πρέζα αλάτι χοντρό

Βάζετε τις σταφίδες σ'ένα μπολ με χλιαρό νερό να φουσκώσουν. Ξεφλουδίζετε και τεμαχίζετε τα μήλα σε πολύ λεπτές φέτες.Σουρώνετε το λάχανο και το πασπαλίζετε με το αλάτι.Σ'ένα μπολ ανακατεύετε τη κρέμα και το μέλι.Καλύπτετε το λάχανο με αυτή τη σος.Ανακατεύετε.Προσθέτετε τις φέτες του μήλου και τις σουρωμένες σταφίδες και ανακατεύετε.Πασπαλίζετε με τα φουντούκια και βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό : Ξινολάχανο
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV