ΣΑΛΑΤΑ ΕΞΩΤΙΚΗ ΜΕ ΦΥΤΡΑ ΣΟΓΙΑΣ



200 γρ φύτρα σόγιας
2 κόκκινες πιπεριές
1 κονσέρβα καλαμπόκι σε νερό
1 κονσέρβα με καρδιές φοίνικα
2 κουτ. σούπας ηλιέλαιο
1 κουτ. σούπας ξίδι απο λευκό κρασί
1 κουτ. σούπας σος σόγιας
μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Σουρώνετε τα φύτρα σόγιας και τα ξεπλένετε με κρύο νερό της βρύσης. Τα σκουπίζετε σε απορροφητικό χαρτί της κουζίνας. Πλένετε τις πιπεριές,αφαιρείτε το κοτσάνι τους, τις κόβετε στη μέση, αφαιρείτε τους σπόρους και τις κόβετε σε λεπτές λωρίδες. Σουρώνετε τους σπόρους απο το καλαμπόκι και τις καρδιές του φοίνικα. Ανακατεύετε όλα τα υλικά μέσα σε μια σαλατιέρα, τα καλύπτετε με σος βινεγκρέτ και τα σερβίρετε δροσερά.


Κύριο Συστατικό : Φύτρα Σόγιας
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV