ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΑΒΡΑΚΙ



800 γρ φιλέτα απο λαβράκι
2 κρεμμύδια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
μερικά κλωναράκια σχοινόπρασο
4 πράσινα λεμόνια
1 αγγουράκι
1 καυτερή πιπερίτσα πράσινη
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Ξεφλουδίζετε τα κρεμμύδια και τα ψιλοκόβετε. Ψιλοκόβετε και τα σκορδόχορτα. Πλένετε,στεγνώνετε και ψιλοκόβετε το σχοινόπρασο. Ανοίγετε τη καυτερή πιπερίτσα στη μέση, βγάζετε τους σπόρους και την ψιλοκόβετε. Στύβετε τα λεμόνια. Πλένετε το αγγούρι, το κόβετε στα δύο κατά μήκος και μετά το τεμαχίζετε σε ροδέλες. Κόβετε το ψάρι σε κύβους και το βάζετε σε βαθύ πιάτο. Προσθέτετε το αγγούρι, το σκορδόχορτο, την πράσινη καυτερή πιπερίτσα και το σχοινόπρασο. Αλατοπιπερώνετε. Περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού. Ανακατεύετε καλά και βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Σερβίρεται πολύ δροσερή.


Κύριο Συστατικό : -
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV