ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ



1 ωμό παντζάρι
4 κ.σ. ολόκληρα φουντούκια
2 κ.σ. φουντουκέλαιο
1 κ.σ. ξίδι απο κρασί
1 ματσάκι φρέσκο μυρώνι
αλάτι χοντρό
μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Ξεφλουδίζετε και τρίβετε το παντζάρι, κοπανάτε και σπάτε χονδροειδώς τα φουντούκια. Ετοιμάζετε τη βινεγκρέτ ανακατεύοντας λάδι, ξίδι και αλατοπίπερο. Τοποθετείτε το τριμμένο παντζάρι σε ένα βαθύ πιάτο, καλύπτετε με τη σος και μετά ρίχνετε τα θρυμματισμένα και κοπανισμένα φουντούκια. Ψιλοκόβετε τελευταία στιγμή το μυρώνι και, προτού σερβίρετε, το ανακατεύετε με τη σαλάτα.


Κύριο Συστατικό : Κολοκυθάκια
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV