ΠΑΤΖΑΡΙ ΩΜΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΗΛΑ



500 γρ ωμά πατζάρια
2 πράσινα μήλα
1/2 λεμόνι
2 κουτ. σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Ξεφλουδίζετε και τρίβετε τα παντζάρια. Ξεφλουδίζετε τα μήλα και αφαιρείτε το ενδοκάρπιο τους και τα κουκούτσια τους και τεμαχίζετε σε κυβάκια. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύετε τα παντζάρια, τα μήλα, το χυμό του λεμονιού και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε κατά βούληση. Δίνετε σχήμα στο κατασκεύασμα σας χρησιμοποιώντας ατομικές φορμίτσες σε ό,τι σχήμα θέλετε. Τοποθετείτε στο κέντρο κάθε πιάτου και βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό : Παντζάρια
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV