ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ



2 αβοκάντο πολύ ώριμα
1 πράσινο μήλο
1 πλαντέν (τροπικό φρούτο σαν μπανάνα)
1 αχλάδι κρασάνα
1 ροζ γκρέιπ-φρουτ
1/2 λεμόνι
μερικά φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου
6 κ.σ. γλυκαντικό σε σκόνη

Ξεφλουδίζετε και τεμαχίζεται το πλαντέν σε ροδέλες.Ξεφλουδίζετε και κόβετε το μήλο και το αχλάδι σε λεπτές λωρίδες.Βάζετε τα φρούτα σε ένα μεγάλο μπολ και τα περιχύνετε με χυμό λεμονιού.Ξεφλουδίζετε με τα χέρια το γκρέιπ-φρουτ και το κόβετε σε ροδέλες.Προσθέτετε τα κομμάτια με τα άλλα φρούτα και πασπαλίζετε με τη γλυκαντική ύλη.Βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά το λιγότερο.Κόβετε τα αβοκάντο στη μέση ,αφαιρείτε το κουκούτσι τους και στύβετε λεμόνι στη σάρκα τους.Τα γαρνίρετε με τη φρουτοσαλάτα και διακοσμείτε με μερικά φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου.Σερβίρονται πολύ δροσερά.


Κύριο Συστατικό : Κολοκυθάκια
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 1
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV