ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

150 γρ. καβουρμάς κοτόπουλο SARY
50 γρ. κοπανιστή με φιστίκι Αιγίνης
1 Μαρούλι FARMER REPUBLIC
1 ραντίτσιο FARMER REPUBLIC
½ φινόκιο FARMER REPUBLIC
50 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
6 λευκά μανιτάρια FARMER REPUBLIC
ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ
60 ml. Βιολογικό Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο SECOS
20 ml. χυμό λεμονιού
10 γρ. μουστάρδα
Αλάτι , πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι να κάψει. Κόβουμε σε κύβους τον καβουρμά σε κύβους, τα μανιτάρια στα 4, προσθέτουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. Σε ένα μπολ μαλακώνουμε την κοπανιστή με λίγο Βιολογικό Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο SECOS. Ετοιμάζουμε τη βινεγκρέτ χτυπώντας όλα τα υλικά μαζί. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά με τη βινεγκρέτ. Προσθέτουμε καβουρμά και μανιτάρι και ανακατεύουμε ξανά. Σερβίρουμε και προσθέτουμε τέλος την κοπανιστή με φιστίκι Αιγίνης.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Κύριο Συστατικό : Καβουρμάς Κοτόπουλο
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV