ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

4 μαρούλια
2 κουταλιές ξίδι
ελαιόλαδο
αλάτι

Βγάζετε τα εξωτερικά φύλλα από το μαρούλι και το πλένετε κάτω από τη βρύση με κρύο νερό. Το τινάζετε και το ξαναπλένετε. Επαναλαμβάνετε μερικές φορές. Ξεχωρίζετε τις καρδιές, τις χωρίζετε στα τέσσερα και τις τοποθετείτε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος. Πασπαλίζετε με αλάτι και ραντίζετε με λίγες σταγόνες ξίδι και λάδι. Αφήνετε τις καρδιές του μαρουλιού να σταθούν για 10 λεπτά και σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό : Μαρούλι
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV