ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΣΑΛΑΤΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 κουνουπίδι χωρισμένο σε κομμάτια
αλάτι και πιπέρι
5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 1/2 κουταλιά σούπας ξύδι
1 κουταλιά σούπας κάπαρη
1 κουταλιά σούπας κομμένος μαϊντανός
λίγες μαύρες ελιές
1 κουτί των 50 γρ. φιλέτο αντζούγιας

Βράζουμε το κουνουπίδι σε αλατισμένο νερό περίπου 5-6 λεπτά. Το στραγγίζουμε και το ξεπλένουμε με τρεχούμενο νερό.
Ανακατεύουμε το λάδι, το ξύδι, λίγο αλάτι και πιπέρι σε μια σαλατιέρα. Ρίχνουμε το κουνουπίδι, την κάπαρη, το μαϊντανό και τις ελιές.
Βάζουμε τις αντζούγιες στην κορυφή. Σερβίρουμε αμέσως.


Κύριο Συστατικό : Κουνουπίδι
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 6 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV