ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ



2 ντομάτες κομμένες σε φέτες
1 μικρό αγγούρι κομμένο σε φέτες
1 μικρή κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
1 μικρό πολύ λεπτοκομμένο κρεμμύδι
185 γρ. τυρί φέτα κομμένο σε κύβους
12 μαύρες ελιές
1/3 φλιτζ. λάδι
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
2 κουτ.τσαγ. ψιλοκομμένο δυόσμο
2 κουτ.τσαγ. ψιλοκομμένη φρέσκια μαντζουράνα

Τοποθετείτε τα λαχανικά,το τυρί και τις ελιές σε στρώματα σε μια μεγάλη πιατέλα ή σε ατομικά πιάτα σαλάτας. Ανακατεύετε το λάδι,το χυμό λεμονιού,το δυόσμο και τη μαντζουράνα σε ένα δοχείο με πώμα και το κουνάτε δυνατά. Ρίχνετε το υγρό πάνω στη σαλάτα. Σερβίρεται αμέσως.


Κύριο Συστατικό : Ντομάτα
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV