ΦΩΛΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΔΥΟΣΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 ντομάτα
1 μελιτζάνα
1 μικρό κολοκύθι
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
από 1 πιπεριά σε 3 χρώματα
100 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. κουκουνάρι,
1 κλωνάρι δυόσμου
λίγο ξίδι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ξεφλουδίζουμε τη ντομάτα την ανοίγουμε όπως τα γεμιστά αφαιρούμε το εσωτερικό της και το ψιλοκόβουμε.
Το ½ από όλα τα λαχανικά το ψιλοκόβουμε και το υπόλοιπο το κόβουμε μπαστούνια. Σε δυο διαφορετικά τηγάνια σοτάρουμε χώρια τα διαφορετικά κομμένα λαχανικά.
Παίρνουμε μετά τα ψιλοκομμένα λαχανικά και τα βάζουμε μέσα στην αποφλοιωμένη ντομάτα και την βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Σερβίρουμε στο κέντρο του πιάτου τα μαγειρεμένα μπαστούνια λαχανικών, από πάνω τη γεμισμένη ντομάτα με τα ψιλοκομμένα λαχανικά.
Τέλος ρίχνουμε πάνω στο φαγητό το πέστο δυόσμου.
Πέστο Δυόσμου
Τα βάζουμε όλα στο μπλέντερ και τα ενσωματώνουμε πολύ καλά.


Κύριο Συστατικό : Ντομάτα
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : New Line


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV