ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

250 γρ. κοχυλάκι
250 γρ. ροδοπέταλλο
250 γρ. φύλλο ελιάς
1 κούπα τυρί κίτρινο κομμένο σε κύβους
1 / 2 κούπα ζαμπόν
1 / 2 κούπα πίκλες ψιλοκομμένες
60 γρ. κοτόπουλο στήθος (χωρίς πέτσα) μαγειρεμένο
2 φλυτζάνια μαρουλιού (κομμένου σε μεγάλα κομμάτια)
1 πιπεριά κόκκινη από βάζο
1 κούπα μαγιονέζα
1 φλυτζάνι κρουτόν
1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
λίγες ελιές
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι - πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βράζετε τα πολύχρωμα μακαρόνια 13 λεπτά σε αλατισμένο νερό με μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Τα σουρώνετε, τα ξεπλένετε με λίγο νερό και τα αφήνετε να στραγγίσουν. Αναμειγνύετε σε μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύετε με τα μακαρονάκια. Γαρνίρετε κατάλληλα και τοποθετείτε τη σαλάτα στο ψυγείο για λίγες ώρες. Μπορείτε να την ετοιμάσετε και από την προηγούμενη ημέρα.

ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Κύριο Συστατικό : Κοχυλάκι
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: ΚΡΗΤΗ
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV