ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΑ



12 φέτες ψωμί μπαγιάτικο (10Χ4cm)
3 ντομάτες μέτριες ξεφλουδισμένες ντομάτες μέτριες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες, φιλεταρισμένες και κομμένες σε πολύ μικρά κυβάκια
2 αγγουράκια Κρήτης μικρά ξεφλουδισμένα και κομμένα στο ίδιο μέγεθος με τη ντομάτα
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε κυβάκια όπως η ντομάτα
150γρ. φέτα κομμένη σε κυβάκια όπως η ντομάτα
15 ελιές θρούμπες κομμένες σε κυβάκια όπως η ντομάτα
1 μικρό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο
1 μικρό ματσάκι σιμπουλέτ ψιλοκομμένο
ρίγανη
50 ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι λευκό φρεσκοτριμμένο

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ντομάτα, το αγγούρι, τη πιπεριά, τις ελιές, το κρεμμύδι και το σιμπουλέτ και το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε το ψωμί σε ένα γκριλ και από τις 2 μεριές Τοποθετούμε τη σαλάτα πάνω στις μπρουσκέτες Βάζουμε πάνω από κάθε μπρουσκέτα λίγα κυβάκια φέτα, πασπαλίζουμε με μπόλικη ρίγανη και περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.


Κύριο Συστατικό : Ντομάτα
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Γκριλ
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Kerasma


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV