ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΑΛΑΤΑ



450γρ. καπνιστός σολωμός.
100γρ. κατσικίσιο τύρι
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια (καθαρισμενα και ψιλοκομμένα)
3 αβοκάντο κομμένα
3 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι
λίγο τσίλι

Ενώνουμε όλα τα υλικά εκτός απο το σολωμό. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 3- 4 ώρες. Ανοίγουμε το σολωμό σε κομμάτια ρίχνουμε λάδι και λεμόνι. Μόλις βγάλουμε απο το ψυγειο το μείγμα το χωρίζουμε σε κούπες. Αναποδογυρίζουμε τις κούπες και σκεπάζουμε με το σολωμό μας. Ραντίζουμε ολα τα κομμάτια με τσίλι και λεμόνι και το σερβίρουμε.


Κύριο Συστατικό : Σολωμός
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 4 Ώρες Ψυγείο
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV